logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی:

چپاولگری آمریکا برهمه جهانیان ثابت شده است/رد پای آمریکا در تمام جنایات ضد بشری

چپاولگری آمریکا برهمه جهانیان ثابت شده است/رد پای آمریکا در تمام جنایات ضد بشری
گودرزی با بیان اینکه در پس چهره آمریکا خوی چپاولگری وجود دارد، گفت: هر جای عالم جنایتی رخ دهد، ردپای آمریکا مشخص است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: با توجه به اینکه در دهه ۶۰ آمریکا جنایت‌های بسیار زیادی انجام داده، نامگذاری هفته حقوق بشر فرصتی برای رسواسازی چهره اصلی آمریکاست که چهره‌ای ضد حقوق بشر دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: آمریکا در نقطه نقطه عالم دست به جنایت می‌زند و به صورت سازماندهی شده از تروریست‌ها حمایت می‌کند، هر کجا جنایتی رخ می‌دهد سهم و نقش موثر دارد و این در حالیست که وقیحانه دم از حقوق بشر هم می‌زند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یادآوری جنایت‌های آمریکا و مرور خاطرات تلخی که از سلطه جویی آمریکا در عالم اتفاق افتاده، سبب افزایش آگاهی و هوشیاری ملت‌ها می‌شود و مرور این جنایت‌ها و نقض حقوق بشری که در دهه‌های مختلف توسط آمریکا رخ داده، در واقع زمینه‌ای برای رشد و پیشرفت کشورهای آزادی‌خواه محسوب می‌شود.

,
,
,

وی با تاکید بر اینکه تا کشوری که از تحت تسلط بیگانگان خارج نشود هیچ امکانی برای پیشرفت ندارد گفت: استکبار و در راس آن آمریکای جنایتکار، خوی چپاولگری دارد و به دنبال تسلط بر منافع ملت‌ها و منابع کشورها است.

,

گودرزی عنوان کرد: هر ملتی که از این خطر و دشمن زیاده خواه غفلت کند قطعا سیلی سخت و جبران ناپذیری می‌خورد و طومار جنایات آمریکا باعث هوشیاری و زودن غفلت از فکر، ذهن و قلب ملت‌هاست و زمینه‌ای برای آزادی از تسلط بیگانگان و طی کردن مسیر پیشرفت و تعالی است.

,

وی با اشاره به اینکه در پس چهره آمریکا خوی چپاولگری وجود دارد افزود: آمریکا در صدد نشان دادن چهره خیرخواهی، حق طلبی و حقوق بشری از خویش است اما ملت‎ها می‌دانند که در پس این چهره، اراده‌های ظالمانه و خوی چپالگری نهفته است.

,

گودرزی اظهار داشت: ممکن است آمریکا در ظاهر لبخند بزند و از مذاکره و مصالحه صحبت کند اما کاملا با رفتار، عملکرد و کارنامه او در مغایرت است و چهره واقعی آمریکا همان زانوی فشرده شده بر گلوی مظلوم است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه