به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آل نور؛ فرمانده انتظامی جوین با اعلام این خبر گفت: در راستای مبارزه با اخلال گران نظم و امنیت عمومی و با کسب خبری مبنی بر فعالیت گسترده 5 نفر از خرده فروشان در امر تهیه و توزیع مواد افیونی در بین جوانان، مراتب در دستور کار تیمی از ماموران پلیس مبازره با مواد مخدر این فرماندهی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آل نور؛,سرهنگ آقابیگی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی پس از شناسایی متهمان ، تحقیقات گسترده ای را در خصوص فعالیت های مجرمانه آنان شروع کردند.
,وی ادامه داد: ماموران با اطمینان از نگهداری مواد مخدر در منزل این خرده فروشان مواد، با هماهنگی های قضایی وارد عمل شدند و با دستگیری متهمان در بازرسی از مخفیگاه آنان مقدار 19 کیلو گرم مواد مخدر از نوع گراس کشف کردند.
,فرمانده انتظامی جوین در پایان با اشاره به اینکه متهمان پس از بازجویی های تکمیلی به داد سرا معرفی شدند خاطر نشان نمود: پلیس جوین با جرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی وبا هدف برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر وپاکسازی نقاط آلوده با جدیت وارد عمل شده واز هیچ تلاشی دریغ نمی کند.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه