اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ظرفیت روزانه تولید ماسک به 7 میلیون رسید

ظرفیت روزانه تولید ماسک به 7 میلیون رسید
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: امروز به صورت روزانه حدود 6 الی 7 میلیون ماسک در کشور تولید می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو درباره وضعیت تولید ماسک در کشور اظهار داشت: امروز به صورت روزانه حدود 6 الی 7 میلیون ماسک در کشور تولید می‌شود و انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماسک که متولی صنفی تهیه و توزیع ماسک هستند اعلام کردند که توانایی افزایش شیفت‌های خود را دارند و در این خصوص نیازمند حمایت‌های مالی هستند.

وی افزود: این انجمن‌ها انتظاراتی دارند که اگر با آنها به توافق برسیم میزان ظرفیت تولید ماسک در کشور افزایش خواهد یافت.

شانه‌ساز با اشاره به اینکه درحال حاضر مشکلی در زمینه تولید ماسک وجود ندارد گفت: امروز بخش عظیمی از نیاز کشور با افزایش ظرفیت تولید در داخل کشور برطرف می شود. در زمینه تولید ماسک، ظرفیت کشور ۸ برابر شرایط معمول، افزایش یافته است.

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد: در زمینه تولید محلول و ژل های ضدعفونی کننده ظرفیت تولید کشور بیش از ۱۰ برابر شرایط قبل از بحران شیوع کرونا افزایش یافته است و در حوزه دارو نیز امروز نیاز کشور در داخل، برطرف می شود؛ البته در روزها و هفته های نخست به دلیل حجم بسیار بالای نیاز کشور، مشکلاتی در تهیه و تامین اقلام مورد نیاز پرسنل بهداشتی و درمانی وجود داشت که امروز کمبودی در این حوزه ها مشاهده نمی‌شود؛ زیرا حجم تولید داخلی افزایش  و بخشی از اقلام مورد نیاز نیز از طریق واردات تامین شده می شود.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه