logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سیدجلال روی خط پایان / حسینی به درب‌های خروجی باشگاه نزدیک می‌شود؟

سیدجلال روی خط پایان / حسینی به درب‌های خروجی باشگاه نزدیک می‌شود؟
سیدجلال پس از سپری کردن دوران مصدومیتش هنوز نتوانسته آن فرم مطلوب و عملکرد عالی را از خود به‌نمایش بگذارد و کادرفنی جدید سرخ‌ها را برای حضورش در زمین مجاب کند
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدت زیادی از دوران اوج سیدجلال حسینی در پرسپولیس و تیم ملی نمی‌گذرد و هم‌چنان درخشش‌های مکرر او را در لباس قرمزهای تهرانی و پیراهن سپید یوزهای ملی‌پوش به‌خاطر داریم. سیدجلال یکی از مهم‌ترین و انکارناپذیرترین ارکان سه قهرمانی پیاپی پرسپولیسی‌ها در لیگ برتر و حضور قرمزها در فینال لیگ قهرمانان آسیاست که این روزها وضعیت مطلوبی ندارد. حسینی که توسط برانکو به مرد اول خط دفاعی پرسپولیس مبدل شده بود، با خروج مرد کروات از ایران و انتصاب گابریل کالدرون به‌آهستگی از گردونه بازی‌ها خارج شد تا فرصت بیشتری به زوج شجاع – کنعانی و نیروهای جوان‌تر پرسپولیس برسد. مدافع باتجربه پرسپولیس در فصول اخیر نقشی فراتر از یک کاپیتان داشته و بارها در مقاطع حساس به دفاع از منافع پرسپولیس پرداخته است. سید جلال در فصل جاری تعداد قابل توجهی از بازی‌های پرسپولیس را از روی نیمکت تماشا کرده اما تا به امروز حداقل در فضای عمومی اعتراضی نداشته و مطابق انتظار مانند یک بازیکن حرفه‌ای این شرایط را پذیرفته است. جلال حسینی گرچه زمان کالدرون آرژانتینی از حمایت‌های لفظی و گفتاری سرمربی سابق پرسپولیسی‌ها برخوردار بود اما هرگز فرصتی مانند زمان برانکو نصیبش نشد تا زمزمه‌های اختلاف کاپیتان و سرمربی قرمزها به‌گوش برسد. کالدرون زمان حضورش در راس کادرفنی پرسپولیس درمورد سیدجلال گفته بود: سیدجلال حسینی کاپیتان نمونه تیم من است و همیشه به تصمیم مربی احترام گذاشته و چه در زمین و خارج از زمین به تیم کمک می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مدت زیادی از دوران اوج سیدجلال حسینی در پرسپولیس و تیم ملی نمی‌گذرد و هم‌چنان درخشش‌های مکرر او را در لباس قرمزهای تهرانی و پیراهن سپید یوزهای ملی‌پوش به‌خاطر داریم. سیدجلال یکی از مهم‌ترین و انکارناپذیرترین ارکان سه قهرمانی پیاپی پرسپولیسی‌ها در لیگ برتر و حضور قرمزها در فینال لیگ قهرمانان آسیاست که این روزها وضعیت مطلوبی ندارد. حسینی که توسط برانکو به مرد اول خط دفاعی پرسپولیس مبدل شده بود، با خروج مرد کروات از ایران و انتصاب گابریل کالدرون به‌آهستگی از گردونه بازی‌ها خارج شد تا فرصت بیشتری به زوج شجاع , –, کنعانی و نیروهای جوان‌تر پرسپولیس برسد. , مدافع باتجربه پرسپولیس در فصول اخیر نقشی فراتر از یک کاپیتان داشته و بارها در مقاطع حساس به دفاع از منافع پرسپولیس پرداخته است. سید جلال در فصل جاری تعداد قابل توجهی از بازی‌های پرسپولیس را از روی نیمکت تماشا کرده اما تا به امروز حداقل در فضای عمومی اعتراضی نداشته و مطابق انتظار مانند یک بازیکن حرفه‌ای این شرایط را پذیرفته است. جلال حسینی گرچه زمان کالدرون آرژانتینی از حمایت‌های لفظی و گفتاری سرمربی سابق پرسپولیسی‌ها برخوردار بود اما هرگز فرصتی مانند زمان برانکو نصیبش نشد تا زمزمه‌های اختلاف کاپیتان و سرمربی قرمزها به‌گوش برسد. کالدرون زمان حضورش در راس کادرفنی پرسپولیس درمورد سیدجلال گفته بود: , سیدجلال حسینی کاپیتان نمونه تیم من است, و همیشه به تصمیم مربی احترام گذاشته و چه در زمین و خارج از زمین به تیم کمک می کند.,

این رفتار حرفه‌ای حسینی از وضعیت کاپیتان پابه‌سن گذاشته قرمزها نشات می‌گیرد. سیدجلال حسینی خوب می‌داند که سرعت و پویایی زوج کنعانی – شجاع را ندارد و قدرت رهبری‌اش نیز دست‌وپا شکسته توسط احمد نوراللهی رعایت و به بقیه بازیکنان القا می‌شود. از طرفی سیدجلال پس از سپری کردن دوران مصدومیتش هنوز نتوانسته آن فرم مطلوب و عملکرد عالی را از خود به‌نمایش بگذارد و کادرفنی جدید سرخ‌ها را برای حضورش در زمین مجاب کند. در دیدار پرسپولیس برابر پیکان، در دقیقه 93 شاهد حضور سیدجلال حسینی در میدان بودیم. او به قدری برای دفاع از دروازه پرسپولیس در یک موقعیت حساس ایستگاهی برای حریف انگیزه داشت که زودتر از خروج علی علیپور وارد میدان شده و با سرعت تمام به صف خط دفاعی تیمش اضافه شد؛ یک رفتار تمام حرفه ای که شاید در بین پیروزی پرگل قرمزپوشان و البته موقعیت سوزی های عجیب این تیم دیده نشد.

, این رفتار حرفه‌ای حسینی از وضعیت کاپیتان پابه‌سن گذاشته قرمزها نشات می‌گیرد. سیدجلال حسینی خوب می‌داند که سرعت و پویایی زوج کنعانی , –, شجاع را ندارد و قدرت رهبری‌اش نیز دست‌وپا شکسته توسط احمد نوراللهی رعایت و به بقیه بازیکنان القا می‌شود. از طرفی سیدجلال پس از سپری کردن دوران مصدومیتش هنوز نتوانسته آن فرم مطلوب و عملکرد عالی را از خود به‌نمایش بگذارد و کادرفنی جدید سرخ‌ها را برای حضورش در زمین مجاب کند, . , در دیدار پرسپولیس برابر پیکان، در دقیقه 93 شاهد حضور سیدجلال حسینی در میدان بودیم. او به قدری برای دفاع از دروازه پرسپولیس در یک موقعیت حساس ایستگاهی برای حریف انگیزه داشت که زودتر از خروج علی علیپور وارد میدان شده و با سرعت تمام به صف خط دفاعی تیمش اضافه شد؛ یک رفتار تمام حرفه ای که شاید در بین پیروزی پرگل قرمزپوشان و البته موقعیت سوزی های عجیب این تیم دیده نشد.,

یحیی گل‌محمدی که 3تن از بهترین مدافعان ایران را در اختیار دارد قطعاً این رفتار را نادیده نگرفته اما شرایط بدنی حسینی ایجاب می‌کند که فعلاً او را در حد یک بازیکن آلترناتیو برای شرایط سخت و مصدومیت‌های ناگهانی بازیکنان درنظر بگیریم. فرستادن یک بازیکن در دقیقه 93 به میدان از نظر فنی حتی اگر تنها به‌علت اتلاف وقت باشد نیز کار غلطی محسوب نمی شود، اما حتما یحیی نیز قبول دارد سیدجلال یکی از حرفه‌ای ترین بازیکنان فوتبال ایران محسوب می شود و تکرار روند رفتارش مشابه با مهدی مهدوی‌کیا در مورد این بازیکن، ممکن است باز هم سرمربی پرسپولیس را در موقعیت دشواری قرار دهد.

,

آن‌چه واضح به‌نظر می‌رسد این‌است که سیدجلال حسینی احتمالاً آخرین سال حضور خود در پرسپولیس را سپری می‌کند و با روند روبه‌رشد و مساعد رقبایش در خط دفاعی، فصل آینده را در لباسی جز قرمز ایفای نقش خواهد کرد.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه