به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ ابراهیم بابایی سرپرست معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان کرمان بیان کرد: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با توجه به اهمیت فرهنگ کتابخوانی و ایجاد انگیزه در کودکان برای خواندن کتاب؛ مسابقه قصه گویی مجازی با عنوان "پوپک قصه گو" به مناسبت ۱۸ تیرماه “روز ملی ادبیات کودک و نوجوان” برگزار کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,وی افزود: در این مسابقه کودکان قصه هایی را که توسط پدربزرگ یا مادر بزرگ برای آن ها خوانده می شود، می بایست با زبان شیرین کودکانه بازگو و والدین آنان از بازگویی قصه ها توسط کودکان تصویربرداری و به شماره 09035925804 متعلق به معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان در فضای مجازی واتس آپ ارسال کنند.
,سرپرست معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان کرمان خاطرنشان کرد: پدربزرگ و یا مادربزرگ کودکان می توانند از ۱۰ قصه پیشنهادی در سایت سازمان جوانان (جهت دریافت فایل های صوتی بر روی کلمات سازمان جوانان کلیک کنید) و یا هر قصه مرتبط با اهداف جمعیت هلال احمر را انتخاب و پس از خواندن قصه برای نوه خود، آن قصه را بازگو کند و از روند بازگویی قصه به مادر بزرگ و پدربزرگ ها، تصویربرداری شود.
,بابایی درخصوص ارسال تصاویر و فیلم ها عنوان کرد: مهلت ارسال تصاویر قصه گویی کودکان به شماره تلفن واتساپ اعلام شده تا تاریخ 99/05/10 است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه