logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

انتخابات فدراسیون همگانی| ملایی رئیس شد

انتخابات فدراسیون همگانی| ملایی رئیس شد
در مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش‌های همگانی، افشین ملایی موفق شد با کسب حداکثر آرا به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش‌های همگانی از ساعت 10 صبح امروز با ریاست عبدالحمید احمدی معاون ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان و با حضور اعضای مجمع در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. فضل الله باقرزاده نایب رییس کمیته ملی المپیک نماینده کمیته ملی المپیک در این انتخابات بود و سمیعی مدیرکل حراست و علیرضا خسروی رئیس دفتر امور مشترک فدراسیون ها نیز حضور داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

برای انتخابات فدراسیون ورزش همگانی 11 کاندیدا به نام های فاطمه ابوالقاسمی، ولی الله شجاع‌پوریان، رضا شجیع، افشین ملایی، فرهاد نیکوخصال، محمد بابایی، مهدی حیدری، عباسعلی اکبری، شهرام علم، مجتبی اصلانی، شهرام میرزمانی با هم رقابت می کردند.

,

در این مجمع عباسعلی اکبری، مهدی حیدری، ولی الله شجاع پوریان و شهرام علم غیبت داشتند و رضا شجیع  و ولی الله شجاع پوریان هم از حضور در انتخابات انصراف دادند.

,

بدین ترتیب انتخابات با حضور 6 کاندیدای باقی مانده برگزار شد و در نهایت افشین ملایی با 26 رای به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب شد.

,

فاطمه ابوالقاسمی 14 رای و فرهاد نیکوخصال یک رای کسب کردند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه