اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

وکیل پایه یک دادگستری در گفت و گو با دانا:

قانون، سارقان مسلح را محارب می داند/ حکم محارب در قوانین اعدام است

قانون، سارقان مسلح را محارب می داند/ حکم محارب در قوانین اعدام است
یک حقوقدان گفت: مجازات استفاده از سلاح در هر نقطه و زمانی به قصد جان، مال و ا ایجاد رعب و وحشت در جامعه، بر اساس نص صریح قانون، اعدام خواهد بود.
[

شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در چند روز اخیر برخی از چهره های شاخص کشورمان در برابر خبر اعدام سه تن از متجاوزان به حقوق عامه رفتار های عجیبی از خود نشان دادند. عغالب این افراد که با ژست های روشنفکری سعی در پر کردن خلا های شخصیتی خود دارند و یا برخی از آنها برای ورود به عرصه اخبار و عرض اندام در شبکه های اجتماعی با بازی در زمین دشمن به اعدام این سه متجاوز واکنش نشان دادند.
این در حالی است که برخی از سایت های خبری معاند سعی در سیاسی نشان دادن اعدام سه جوان یاد شده داشته اند و برخی بدون توجه به اینکه اگر تخلف و اجحافی در این زمینه صورت گرفته بود قطعا از سوی وکلای مدافع آنان رسانه ای و به احکام صادره اعتراض می شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

این در حالی است که محکومین به اعدام دارای پرونده هایی در زمینه سرقت مسلحانه و زورگیری هستند و بر اساس همین اقدامات نیز برای آنها حکم اعدام صادر شده است.

,


حال این سوال خطاب به برخی از چهره های شاخص به اصطلاح معترض اعدام پیش می آید که در صورت تعرض و تعدی این سه جوان به ساحت ناموس خود باز در مقابل اعدام آنان رگ گردن بیرون می زدید و در چنین صورتی اگر افراد متجاوز به حقوق و حیثیت شما از حکم اعدام فرار می کردند چه واکنشی نشان می دادید؟
 

,
,
,

قانون مجازات اسلامی سارق مسلح را محارب می داند

, قانون مجازات اسلامی سارق مسلح را محارب می داند, قانون مجازات اسلامی سارق مسلح را محارب می داند,

عزالدین سلیمانی وکیل پایه یک دادگستری در گفت وگو با با دانا با اشاره به مجازات سرقت مسلحانه در قانون مجازات اسلامی، اظهار کرد: سارق مسلح در قانون مجازت اسلامی به عنوان محارب به شمار می آید و مجازت آن اعدام است.

,

وی افزود: براساس ماده 279 قانون مجازات اسلامی که می گوید: «محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است» سارقان مسلح را محارب می گویند که در صورت ارتکاب چنین اعمالی مجازات آنها قصاص و اعدام است. 

,

این حقوقدان در ادامه تصریح کرد: مجازات استفاده از سلاح در هر نقطه و زمانی به قصد جان، مال  و ا ایجاد رعب و وحشت در جامعه، قصاص و اعدام است و ماده 282 پیش بینی حکم اعدام را برای آنها کرده است.

انتهای پیام/ا

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه