اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب اعلام کرد:

سهم 80 درصدی تولید داخل در مناطق نفت‌خیز جنوب

سهم 80 درصدی تولید داخل در مناطق نفت‌خیز جنوب
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تأمین ۸۰ درصدی کالا و مواد مصرفی این شرکت از محل تولیدات ملی خبرداد و گفت: ۲۵ درصد اقلام مصرفی این شرکت از استان خورستان تأمین می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس اعلام  شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، احمد محمدی با اشاره به خودکفایی در  تولید تجهیزات  اظهار کرد: تنها ۵ درصد اقلام مورد نیاز شرکت از محل خرید مستقیم خارجی تأمین می‌شود که به معنای گامی بلند در خوداتکایی صنعت نفت ایران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را اعضای جدید خانواده صنعت نفت دانست و گفت: با تلاش و تعامل سازنده توانسته‌ایم کالا‌ها و تجهیزات کلیدی و پیشرفته صنعت نفت همچون پمپ‌های درون‌چاهی، مته و کالای حفاری، برخی از کالای ماشین‌آلات دوار، ابزار دقیق و مواد شیمیایی را که پیش‌تر از منابع خارجی تأمین می‌شد، بومی‌سازی کنیم و این دستاورد ملی از طریق تقویت و اصالت بخشیدن به پژوهش و تسهیم دانش فنی و عملیاتی با استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به‌دست آمده است.
,
,
 
,
محمدی ادامه داد: در راستای سیاست‌گذاری‌های انجام‌شده در سطح کلان کشور برای برون‌رفت از شرایط تحریمی، بر سه محور استمرار تولید ایمن و پایدار، اجرای طرح‌های توسعه‌ای اولویت‌دار برای ایجاد ظرفیت افزایش تولید در زمان برگشت به تولید حداکثری و حداکثرسازی ساخت داخل با تقویت بخش خصوصی ایرانی شامل پیمانکاران، سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی، متمرکز شده‌ایم.

وی یادآور شد: به‌رغم مشکلات اقتصادی و شرایط سخت کرونایی، با تلاش شبانه‌روزی همکاران ما در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و مشارکت بخش خصوصی توانمند ایرانی، کوچک‌ترین خدشه‌ای در جریان انرژی کشور به‌وجود نیامده است، همچنین طرح‌های اولویت‌دار افزایش و نگهداشت تولید موسوم به ۲۸ مخزن نیز با مشارکت شرکت‌های داخلی در حال اجرا است که در نتیجه آن افزون بر ایجاد فضای کسب‌وکار و اشتغال در مناطق عملیاتی، سفارش‌گذاری حداکثری کالا و مواد مورد نیاز این طرح بزرگ از سازندگان داخلی نیز محقق می‌شود.
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه