logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روایت یکی از مسافران هواپیمای ماهان از مزاحمت جنگنده آمریکایی

روایت یکی از مسافران هواپیمای ماهان از مزاحمت جنگنده آمریکایی
یکی از مسافران پرواز ماهان با روایت مشاهدات خود گفت که دو جنگنده آمریکایی بر خلاف ادعای مقامات این کشور به شکل تحریک‌آمیزی به هواپیمای مسافربری نزدیک شده بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «فاطمه حمدان» از مسافران پرواز ۱۱۵۲  خطوط هوایی ایران از مبدأ تهران به مقصد بیروت به بیان مشاهدات خود از مزاحمت دو جنگنده آمریکایی برای این هواپیمای مسافربری پرداخت.

او به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: «در ساعت هفت و ربع، بر فراز آسمان سوریه بودیم و ناگهان یک جنگنده به شدت به ما نزدیک شد. بر خلاف چیزی که ادعا می‌کنند که در یک کیلومتری هواپیما بود، فاصله کمی [با هواپیما] داشت. تا آمدم دوربینم را بردارم و عکس بگیرم به یکباره صدایی بلند شد و هواپیمای ما شروع به سقوط شدید (کاهش ارتفاع) در آسمان کرد و متأسفانه کسی کمربند نبسته بود، چرا که زمان بستن کمربندها نبود و همه مسافران از صندلی‌هایشان به هوا برخاستند.»

او افزود: «جنگنده از ما جدا نمی‌شد؛ بر فراز و پایین هواپیما پرواز می‌کرد. سپس جنگنده اولی دور شد و من دیدم که در افق پرواز کرد و رفت؛ سپس جنگنده دوم ظاهر شد و شروع به انجام حرکات نمایشی و چرخشی کرد و برای یک مدت مشخصی بالای سر ما پرواز کرد و من توانستم جنگنده را ببینم و سپس دور شد.»

این مسافر لبنانی هواپیمای ماهان، با بیان اینکه اقدام جنگنده آمریکایی تحریک‌آمیز و غیر طبیعی بود، گفت که مسافران به شدت وحشت کرده بودند و کسی انتظار چنین پیشامدی را نداشت.

«فاطمه حمدان» همچنین گفت که بیشتر مسافران به هنگام برخاستن از صندلی‌هایشان پس از کاهش شدید ارتفاع، سر و کتفشان به سقف هواپیما برخورد کرد و آسیب دیدند.

به گفته وی دو جنگنده آمریکایی بین سه الی چهار دقیقه در کنار هواپیمای مسافربری پرواز کردند و هواپیمای ایرانی به خوبی و به آرامی در فرودگاه بیروت فرود آمد.

شامگاه پنجشنبه دو جنگنده آمریکایی برای پرواز ۱۱۵۲  خطوط هوایی ایران از مبدأ تهران به مقصد بیروت، در حریم هوایی سوریه مزاحمت ایجاد کردند. خلبان هواپیمای ایرانی نیز مجبور شد ارتفاع هواپیما را به صورت ناگهانی کاهش دهد که این مسئله باعث زخمی شدن شماری از سرنشینان این هواپیما شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه