logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو پارلمان عراق:

سفر الکاظمی به ایران بر عمق روابط میان دو کشور تاکید کرد

سفر الکاظمی به ایران بر عمق روابط میان دو کشور تاکید کرد
عضو پارلمان عراق سفر نخست وزیر کشورش به ایران را نشانه عمق روابط میان دو کشور خواند و گفت که دو کشور برای توسعه روابط در همه زمینه‌ها مصمم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «فاضل الفتلاوی» عضو فراکسیون صادقون در پارلمان عراق گفت که سفر رسمی مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق به ایران از عمق روابط میان دو کشور خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
«فاضل الفتلاوی» در گفت وگو با پایگاه خبری موازین نیوز گفت: «سفر مصطفی الکاظمی از عمق روابط میان دو کشور همسایه یکدیگر خبر داد و اینکه دو کشور به دلیل اشتراکات زیادی که با یکدیگر دارند عزم خود را برای توسعه روابط در همه زمینه‌ها جزم کرده‌اند».
,
 
,
وی افزود: «تاکید روحانی بر مخالفت کشورش با قرار گرفتن عراق به عنوان صحنه درگیری به ما ثابت می‌کند که ایران خواهان توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ماست».
,
 
,
الفتلاوی گفت: «سفر الکاظمی به ایران همچنین به طور ضمنی نشان داد که عراق تنها کشور در منطقه است که می‌تواند فتیله کشمکش میان ایران و آمریکا یا ایران و عربستان را پایین بکشد».
,
 
,
عضو پارلمان عراق سفر نخست وزیر کشورش به ایران را نشانه عمق روابط میان دو کشور خواند و گفت که دو کشور خواهان توسعه روابط در همه زمینه‌ها هستند.
,
 
,
در هفته‌ای که گذشت تهران میزبان مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق بود. او که قرار بود ابتدا به ریاض و بعد به تهران سفر کند به خاطر وخامت حال پادشاه سعودی سفر به ریاض را به تعویق انداخت. البته سخنگوی وزارت خارجه عراق روز دوشنبه اعلام کرد که سفر نخست‌وزیر این کشور به ایران در موعد مقرر صورت خواهد گرفت و به تاخیر نمی‌افتد. الکاظمی روز سه‌شنبه در رأس هیأتی به تهران آمد. وی در مدت حضورش در تهران به حضور مقام معظم رهبری رسید و با حسن روحانی رئیس جمهور دیدار کرد.
,
 
,
علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در دیدار با نخست‌وزیر عراق تشریک مساعی کشورهای منطقه برای خروج هر چه سریع‌تر آمریکای شرور را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای تقویت صلح و ثبات در منطقه برشمرد.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه