logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اسرار پشت‌پرده «منافقین» در مستند «هویت مغاک»

اسرار پشت‌پرده «منافقین» در مستند «هویت مغاک»
مستند «هویت مغاک» درباره ابعاد شخصیتی و تشکیلاتی مسعود رجوی از زبان نزدیکانش، امروز یکشنبه ۵ مرداد روی آنتن شبکه افق می‌رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان مجاهدین خلق به عنوان یکی از تروریستی‌ترین سازمان‌های قرن بیستم، در ایران و کمی پیش از انقلاب تاسیس شد، البته فعالیت‌های جدی و تروریستی این سازمان بعد از پیروزی انقلاب شدت پیدا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مجاهدین خلق که البته منافقین واقعی و دشمنان خلق بودند، هر جنایتی را مجاز می‌شمردند و هر خونریزی برای آن‌ها مباح بود، چرا که گمان می‌کردند هدف، وسیله را توجیه می‌کند حال آنکه نه هدف درستی داشتند و نه وسیله درستی را انتخاب کرده بودند.

,

بسیاری از جنایاتی که منافقین مرتکب شده‌اند، نتیجه افکار رئیس این سازمان بوده است، مسعود رجوی که با همکاری برخی دیگر از افراد از جمله همسرش، بسیاری را فریب داد و عضو این سازمان تروریستی کرد.

,

مستند «هویت مغاک» پیرامون ابعاد شخصیتی و تشکیلاتی مسعود رجوی ساخته شده است.

,

این مستند به تهیه کنندگی و کارگردانی سیدمهدی مویدی درباره محمدحسین سبحانی، کریم غلامی و ادوارد ترمادو است که در گذشته جزو منافقان بوده‌اند و با تحمل سختی‌های بسیار از این سازمان جدا شده و سرانجام به آلمان پناهنده شده‌اند.

,

سبحانی عضو شورای مرکزی مجاهدین و مسئول اطلاعات، امنیت و انتظامات پادگان اشرف و جزو تیم حفاظتی مسعود رجوی بوده است. کریم غلامی در عملیات مسلحانه علیه کشور دچار آسیب شدید و فلج از ناحیه پا شده است و ادوارد ترمادو نیز از ارامنه اصفهان است که در جریان خدمت سربازی در جنگ تحمیلی به اسارت دشمن در می‌آید و پس از چند سال اسارت با حضور اعضای سازمان مجاهدین در اردوگاه‌ها و در جریان تبلیغات و شعارهای فریبنده و جذاب منافقان، به آنها می‌پیوندد.

,

اسرار پشت پرده سازمان مجاهدین خلق، موضوع گفتگو با این سه نفر در مستند «هویت مغاک» است.

,

این مستند را امروز یکشنبه ۵ مرداد ساعت ۱۷:۳۰ و بازپخش آن ساعت ۱۴:۳۰ روز بعد از شبکه افق تماشا کنید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه