اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فدراسیون کشتی در راه برپایی اردوهای ملی

فدراسیون کشتی در راه برپایی اردوهای ملی
متولیان فدراسیون کشتی در نظر دارند با توجه به زمان احتمالی رقابت‌های جهانی و محدودیت‌های کرونایی، اردوهای تیم ملی را هر چه سریعتر برگزار کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چندی پیش هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی پس از برگزاری نشست ویژه‌ای در خصوص تدوین و زمانبندی رویدادهای سال ۲۰۲۰ میلادی اعلام کرد، رقابتهای جهانی به احتمال فراوان اواخر آذرماه سالجاری به میزبانی صربستان برگزار خواهد شد. بدین ترتیب مقرر شد رقابتهای کشتی قهرمانی جوانان جهان و همچنین مسابقات جهانی بزرگسالان به ترتیب طی روزهای ۱۴ تا ۲۰ و همچنین ۲۲ تا ۳۰ آذر ماه به میزبانی شهر بلگراد صربستان برگزار شود. البته این زمانبندی طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی هنوز در حد احتمال است و باید منتظر ماند و دید که آیا موج شیوع ویروس کرونا تا آن زمان فروکش خواهد کرد یا خیر.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

از سوئی دیگر فدراسیون کشتی کشورمان نیز در نظر دارد برای جا نماندناز قافله رقبای جهانی، اردوهای تیم ملی خود را هر چه سریعتر آغاز کند، اما فعلا چنین مجوزی از سوی ستاد مقابله با کرونا در ورزش صادر نشده است. البته متولیان فدراسیون کشتی امیدوارند بتوانند از اواخر مهرماه، یعنی حدود دو ماه مانده به رقابتهای جهانی، آزاد و فرنگی‌کاران مورد نظر کادر فنی را بصورت محدود وارد اردو کند. تصمیمی که اجرای آن همچنان مشروط به نظر ستاد مقابله با کرونا در ورزش و صدور مجوز است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام

,

منبع: مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه