logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع)؛

کمک های مومنانه در بحران کرونا خاطره خوشی را در ذهن‌ها متبادر کرده است

کمک های مومنانه در بحران کرونا خاطره خوشی را در ذهن‌ها متبادر کرده است
سردار علی محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری گفت: مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه به منظور خدمت رسانی به نیازمندان و اقشار آسیب دیده از کرونا در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز ؛  سردارعلی محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری  عصر امروز در مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه استان چهارمحال و بختیاری ضمن عرض تبریک عید غدیر  اظهار کرد: در مرحله اول رزمایش کمک مومنانه خوشبختانه کمک های مردمی خوبی  جمع آوری و بین نیازمندان و آسیب دیدگان از بیماری کرونا پخش شد.

وی با اشاره به اینکه در رزمایش کمک مومنانه، نماینده ولی فقیه ،  کمیته امداد، بهزیستی  و هلال احمر به کمک سپاه و بسیج آمدند  تصریح کرد: در مرحله اول رزمایش کمک مومنانه 40 میلیارد تومان از کمک های مردمی جمع آوری و در بین مردم توزیع شد .

سردار اکبری با تاکید بر اینکه در مرحله دوم رزمایش مجدد قرارگاه استانی برای جمع آوری کمک ها  تشکیل شد  تصریح کرد:  از ابتدای دهه امامت و ولایت تا کنون 10 هزار بسته معیشتی و بهداشتی تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.

وی با اذعان بر اینکه تا کنون اقدامات شایسته ای در راستای رزمایش کمک مومنانه در این استان شده است  افزود: در چند روز اخیر 26 تن مرغ نیز در بین افراد آسیب دیده از کرونا توزیع شد.

سردار اکبری با اشاره به اینکه در مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه طی 3 مرحله انجام می شود گفت: مرحله اول دهه امامت و ولایت ، مرحله دوم محرم و مرحله سوم صفر کمک های مردمی جمع آوری می شود.

وی یادآور شد: امروز اقلام جمع آوری شده به صورت خودرویی از محل مصلی بزرگ امام به شهرستان ها ارسال می شود و به دست نیازمندان می رسد.

سردار اکبری در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم در مراحل بعد کمک های مومنانه مردم بازهم یاری گر ما باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه