اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

همزمان با روز حمایت از صنایع کوچک انجام شد؛

افتتاح 15 واحد کارگاهی با سرمایه گذاری 24 میلیارد ریالی در سیستان و بلوچستان

افتتاح 15 واحد کارگاهی با سرمایه گذاری 24 میلیارد ریالی در سیستان و بلوچستان
داود شهرکی، رئیس سازمان صمت سیستان و بلوچستان از افتتاح افتتاح 15 واحد کارگاهی با سرمایه گذاری 24 میلیارد ریالی همزمان با روز حمایت از صنایع کوچک در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داود شهرکی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با گرامیداشت روز حمایت از صنایع کوچک در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: یک واحد تولیدی با سرمایه گذاری 82 میلیارد ریال و 15 واحد کارگاهی با گستره 2 هزار و هفتصد متر مربع با سرمایه گزاری ۲۴ میلیارد و هفتصد میلیون ریال پیش از ظهر امروز با دستور مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت به صورت ویدیو کنفرانسی به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
وی ادامه داد: کارخانه صنایع غذایی که امروز افتتاح شد در زمینی به مساحت 6 هزار متر مربع و با زیربنای 2 هزار و چهارصد متر مربع با سرمایه گذای ۸۲ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریالی در شهرک صنعتی زاهدان ایجاد شده که ماشین آلات این واحد داخلی و به ارزش ۲۶ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال است.

شهرکی ظرفیت تولید این کارخانه را ۶ هزار تن با تولید انواع ماست، دوغ و شیر پاستوریزه اعلام و اذعان کرد: با افتتاح این طرح برای ۱۶ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

وی  گفت: صنایع کوچک و متوسط بر اساس مزیت و قابلیت های بومی و منطقه ای که به همراه دارند، بستر ساز توسعه صنعتی از طریق کارآفرینی، نوآوری و تغییر فناوری، پویایی صنعت، افزایش تولید ملی، رونق تولید، توسعه صادرات هستند، بدون تردید ایجاد فرصت های شغلی و افزایش درآمد بر اقتصاد جهانی تاثیر گذارند.

شهرکی خاطرنشان کرد: بیست و یکم مردادماه روز ملی حمایت از صنایع کوچک فرصت مناسبی است برای گرامیداشت جایگاه صنایع کوچک و متوسط، با وجود کاستی ها و مشکلاتی که این روزها بیش از پیش آنها را احساس می کنیم، با عزم و اراده ای دوچندان برای کمک به رونق و جهش تولید و توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی تلاش خواهیم کرد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه