logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آلمان:

عربستان سعودی باید از معاهده NPT تبعیت کند

عربستان سعودی باید از معاهده NPT تبعیت کند
وزارت امور خارجه آلمان گفت: عربستان سعودی باید از معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی و استانداردهای آژانس بین‌المللی تبعیت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت امور خارجه آلمان روز چهارشنبه از عربستان سعودی خواست، «به‌طور کامل» از معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی (NPT) «تبعیت کند».

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وزارت امور خارجه آلمان در ایمیلی به نماینده رسانه‌ها نوشت: «موضع حساس دولت آلمان در قبال انرژی هسته‌ای کاملاً مشخص است. تبعیت عربستان سعودی از تعهداتش در قبال NPT اهمیت به‌سزایی دارد».

این وزارت‌خانه افزود: «برنامه هسته‌ای این کشور باید مطابق با استانداردهای بین‌المللی تعیین شده از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد».

روزنامه نیویورک تایمز چندی پیش در گزارشی جنجالی نوشت: «سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در حال بررسی موشکافانه تلاش‌های عربستان سعودی برای ایجاد زیرساخت لازم برای تولید سوخت هسته‌ای هستند؛ زیرساختی که می‌تواند پادشاهی (عربستان سعودی) را در مسیر ساختن سلاح‌های هسته‌ای قرار دهد».

گزارش سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا از تکمیل ساخت یک سازه در نزدیکی پایتخت عربستان سعودی خبر داده که به گفته این سازمان‌ها، شاید یکی از سایت‌های اعلام نشده هسته‌ای عربستان سعودی باشد.

گزارش نیویورک تایمز در حالی منتشر شده که اخیرا  روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» هم فاش کرد که محل تهیه کیک زرد در منطقه دورافتاده «العلا» در شمال غرب عربستان سعودی واقع شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه