logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ترکیب بازنده بدون «پایتخت»/ نگاهی به ترکیب احتمالی سریال‌های نوروزی صدا و سیما برای عید ۱۴۰۰

ترکیب بازنده بدون «پایتخت»/ نگاهی به ترکیب احتمالی سریال‌های نوروزی صدا و سیما برای عید ۱۴۰۰
مرجان فاطمی در هفت صبح نوشت : گمانه‌زنی‌ها درباره سریال‌های نوروز ۱۴۰۰ از همین حالا شروع شده.درست است که هنوز زمان زیادی تا نوروز باقی مانده اما متاسفانه در حال حاضر خبری از تولید «پایتخت7» برای نوروز 1400 نیست. هنوز تکلیف تولید ادامه‌ی «پایتخت6» مشخص نشده چه برسد به اینکه عوامل برای ساخت فصل هفتم تصمیم‌گیری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی مسعودی با سابقه‌ی غیردرخشانش در زمینه ساخت سریال کمدی، قصد دارد سریال نوروزی «نوروز رنگی» را هم بسازد. تا الان شهرام قائدی، جواد خواجوی و محمد اسلامی برای این سریال قرارداد بسته‌اند. علاوه بر تجربه ناخوشایند کارگردان در ساخت آثار کمدی، تا اینجای کار حتی به موفقیت بازیگران در بالا بردن جذابیت سریال هم نمی‌توانیم خوش‌بین باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

علیرضا نجف‌زاده، نوروز 1398 سریالی به نام «زوج یا فرد» را روانه آنتن کرد؛ یک کمدی متوسط با سوژه‌ای تکراری که در اکثر نظرسنجی‌های سریال‌های نوروز 98، بعد از «نون.خ» و «برسر دوراهی» قرار گرفت و سوم شد. حالا این کارگردان هم هم قصد دارد به‌زودی مجموعه‌ی «ویلا» را برای نوروز 1400 کلید بزند.

,

در صورتی که سامان پروژه‌ی «زیرخاکی2» را کلید بزند و تا نوروز آماده پخش کند، می‌توانیم امیدوار باشیم که تلویزیون یک گزینه‌ی قابل قبول خواهد داشت. وضعیت سریال «نون.خ» هم اصلا مشخص نیست. شقایق دهقان، بازیگر این سریال، چند روز پیش در برنامه‌ی «عید همدلی» گفت فعلا هیچ خبری از تولید این سریال نیست. طبیعتا اگر سعید آقاخانی پروژه را به جریان بیندازد می‌توانیم به موفقیت آن در نوروز 1400 امیدوار باشیم.

,

سریال «باخانمان» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد هم چند روزی است کلید خورده. هنوز صحبتی از اینکه آیا «باخانمان» می‌تواند گزینه پخش در نوروز 1400 باشد یا خیر نشده اما به نظر می‌رسد در صورتی که سایر سریال‌ها آثار قابل قبولی از آب درنیایند، شبکه سه آن را در جدول پخش نوروز قرار دهد. نیک‌نژاد بعد از موفقیت دو فصل «دردسرهای عظیم»، یکبار فرصت ساخت سریال نوروزی برایش مهیا شد. سریال «قرعه»، اثر ضعیفی از آب درآمد و سریال دیگر این کارگردان با نام «پنچری» هم اثر موفقی نبود. از این رو نمی‌توانیم امیدوار باشیم اینبار هم با اثر درجه یکی از این کارگردان روبه‌رو شویم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه