logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس مسائل خودرو؛

هیچ برنامه مشخصی برای بازار خودرو وجود ندارد

هیچ برنامه مشخصی برای بازار خودرو وجود ندارد
امیر حسین عسگریان، کارشناس مسائل خودرو گفت: گرانی خودروها بیشتر به این امر بر می گردد که تولید خودرو کشور به حالت عادی برنگشته است تا تیراژ تولید به حد مطلوب نرسد هر گونه قیمت گذاری در بازار خودرو وضعیت را آشفته تر از قبل می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین عسکریان، کارشناس مسائل خودرو در گفتگو با جهانبین نیوز؛ در خصوص وضعیت خودرو گفت: متاسفانه در چند وقت گذشته و با وجود همه مشکلات و مسائل تحریمی که  برای کشورمان بوجود آمده، شرکتهای بزرگ خودروسازی در تامین قطعات و مواد واولیه مورد نیاز خود دچار مشکل شده اند به همین دلیل  از میزان خودروی تولیدی خود کاسته و بدین ترتیب بازار خودرو دچار التهاب شده است.
 
وی افزود: باید این نکته را بگویم که تا وقتی شرکت های خودروساز نتوانند روند تولید و تیراژ خود را به حالت عادی و طبیعی خود برگرداننند نباید انتظار هیچ گونه معجزه و آرامشی با روش های جدید قیمت گذاری در این آشفته بازار باشیم.
 
این کارشناس خودرو با بیان این نکته که تنها راه کنترل بازار افزایش تولید خودرو و عرضه به بازار است، اذعان داشـت: ایران خودرو و سایپا در بازار خودرو به صورت انحصاری فعالیت می کنند و فضای این بازار متاسفانه رقابتی نیست که به افزایش کیفیت تولیدات بیانجامد بنابراین باید گفت سایپا محصولات با قیمت ارزانتر به بازار توزیع و ایران خودرو با قیمت میانی و رو به بالا محصولاتش را عرضه می کند.
 
عسکریان در ادامه یادآور شد: با پایدار بودن و ثبات این روند و مهمتر از آن عدم آزادسازی واردات خودرو و یا وضع تعرفه سنگین برای واردات آن به نظر می رسد در این بازار آزاد سازی قیمت خودرو هیچ تاثیری ندارد و بازار خودرو از وضعیت فعلی رهایی نخواهد یافت، و حضور شورای رقابت در امر قیمت گذاری لازم است.
 
 مشاور طرح تحقیق و تفحص از صنعت خودرو با بیان این که هیچ دستورالعمل و برنامه مشخصی برای مدیریت این بازار گسترده در کشور وجود ندارد، اذعان داشت: گرانی خودروها بیشتر به این امر بر می گردد که تولید خودرو کشور به حالت عادی برنگشته است تا تیراژ تولید به حد مطلوب نرسد هر گونه قیمت گذاری در بازار خودرو وضعیت را آشفته تر از قبل می کند.
 
عسکریان تصریح کرد: افزایش قیمت ارز، کمبود عرضه خودرو، تامین نکردن قطعات برای شرکت های خودروساز و عدم سیاست گذاری درست برای عرضه، مدیریت و فروش خودرو سبب شده است که قیمت بیشتر خودروهای موجود در بازار با افزایشی ۱۰ درصدی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان افزایش یابد.
 
این کارشناس صنعت خودرو با بیان این که بهترین راهکار کنترل بازار، افزایش تولید خودرو و عرضه به بازار است، گفت: آزاد سازی قیمت خودروها که به عنوان راهکاری برای کنترل قیمت خودرو و مطلوب شدن بازار این صنعت توسط کارشناسان به عنوان راهکار اصلی بیان می شود خود سبب گرانتر شدن قیمت ها و بدتر شدن اوضاع صنعت خودرو خواهد شد و مسکنی خوبی برای این صنعت در وضعیت فعلی نمی باشد.
 
وی در پایان اذعان داشت: اعتقاد دارم که مسئولین وزارت صنعت باید هر چه سریعتر تولید داخلی قطعات خودرو را توسعه و در دستور کار ویژه خود قرار دهند تا روند تولید خودرو به شرایط قبل برگردد و به خودی خود بحث قیمت خودرو و تعادل این صنعت به حالت عادی خود بر می گردد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه