logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو شورای شهر تبریز؛

از پرداخت حقوق کارگران فارغ شوید بعد مشاور انتخاب کنید

از پرداخت حقوق کارگران فارغ شوید بعد مشاور انتخاب کنید
محمد حسن اسوتچی در جلسه شورای شهر تبریز گفت: جوانان فعّال بسیاری در گوشه و کنار مانده اند ولی ما هنوز در فکر اساتید دانشگاه هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، محمد حسین اسوتچی در جلسه امروز شورای شهر تبریز در بررسی تبصره ۲۷ بودجه سال ۹۹ شهرداری تبریز اظهار کرد: آیا امروز در شهرداری با کمبود تئوری مواجهیم؟ مشکل مغزافزاری است یا عدم نظارت ما؟ وقتی نامه‌ها با امضای رئیس شورا به شهرداری می‌رود و پاسخ داده نمی‌شود آیا مشکل مغزافزاری داریم؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی با بیان اینکه ما به مردم بدهکار هستیم، گفت: ما به مردممان بردهکاریم و نیاز نیست که اساتید دانشگاه به ما بگویند که طلب مردم را پرداخت کنیم.

,

عضو شورای شهر تبریز افزود: در خود شهرداری جوانان بسیار فعال و مجرب وجود دارند که در کنار دیوار مانده‌اند اما اساتید دانشگاه را می‌خواهیم بیاوریم که چه؟ لازم نیست اساتید به ما بگویند که حقوق کارگران عینالی را پرداخت کنید.

,

وی با انتقاد از عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری تبریز گفت: حقوق کارگر عینالی که زیر آفتاب سوخته تا برای شما فضای سبز ایجاد کند را پرداخت نکردید و کارگر بیچاره اینجا گریه می‌کند که بچه‌ام به خاطر بستنی گریه کرده و چون پول نداشتم دست رویش بلند کردم! با این کارها اسلام و انقلاب را زیر سوال نبرید به جای این کارها حقوق کارگران را پرداخت کنید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه