logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع)؛

خبرنگاران، سنگرسازان بی‌سنگر جبهه جنگ نرم هستند

خبرنگاران، سنگرسازان بی‌سنگر جبهه جنگ نرم هستند
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: خبرنگاران سنگرسازان بی‌سنگر جبهه‌های جنگ نرم امروز هستند و همانطور که خبرنگاران در هشت سال دفاع مقدس با انعکاس واقعیات جنگ تحمیلی مردم را برای دفاع از خاک ایران بسیج کردند، امروز نیز خبرنگاران همان نقش را برای دفاع از مرزهای فرهنگی کشور انجام می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام سید امان‌الله حسینی صدر مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری صبح امروز ضمن بازدید از این پایگاه خبری اظهار کرد: امروز سه چهارم از فضای کره زمین را فضای مجازی تشکیل داده و در واقع فضای مجازی، فضای حقیقی را تحت کنترل قرار داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی تصریح کرد: اهمیت فضای مجازی به قدری است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در این‌باره می فرمایند اهمیت فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی است و ایشان فرموده است اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم که این اهمیت فضای مجازی را نشان می‌دهد.

,

حجت الاسلام صدر ادامه داد: خبرنگاران سنگرسازان جبهه جنگ نرم هستند و باید از همه ظرفیت ها برای رشد کار خود استفاده کنند.

,

وی با تاکید بر اینکه خبرنگاران باید حقایق را به گوش مردم می رسانند اذعان داشت: از رسانه ها به عنوان ناتوی فرهنگی می توان نام برد.

,

حجت الاسلام حسینی صدر خاطر نشان کرد: رسانه‌های داخلی و هم سو باید در مقابل رسانه های بیگانه بایستند و از ادبیات روز که بتواند مقابل رسانه های بیگانه باشد استفاده کند.
 
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه