logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سردار فدوی:

نسل جوان باید نسبت به انقلاب به یک تکیه گاه فکری دست یابد

نسل جوان باید نسبت به انقلاب به یک تکیه گاه فکری دست یابد
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: هنگامی که نسل جوان ما بداند که ما بر اساس دیدگاه الهی و مبنای دینی انقلاب کردیم و طبق اصول و موازین همین مکتب با دشمن متجاوز جنگیدیم، نسبت به انقلاب و آینده به یک تکیه‌گاه فکری دست می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دریادار پاسدار علی فدوی  جانشین فرمانده کل سپاه  در نشست «هم‌اندیشی و هماهنگی فرماندهان نیرو‌های مسلح و مدیران رسانه ملی» (ویژۀ گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس) که در محل ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار شد، با اشاره به نقش سازنده سازمان صدا و سیما در تبیین ارزش‌های دفاع مقدس برای نسل جوان اظهار داشت: در شرایط کنونی که ۴۰ سال از دوران دفاع مقدس می‌گذرد، ما باید در برنامه‌سازی‌هایمان اساس و مبانی انقلاب اسلامی و آنچه را که باعث پیدایش انقلاب اسلامی و تکوین دفاع مقدس شد، مد نظر قرار دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دریادار فدوی در ادامه اظهار کرد: هنگامی که نسل جوان ما بداند و مطلع شود که ما بر اساس دیدگاه الهی و مبنای دینی انقلاب کردیم و سپس طبق اصول و موازین همین مکتب با دشمن متجاوز جنگیدیم، نسبت به انقلاب و آینده به یک تکیه‌گاه فکری دست می‌یابد که در واقع او را در برابر حوادث آینده بیمه می‌کند.

,

جانشین فرمانده کل سپاه تأکید کرد: امروز بسیاری از نیرو‌های ما را جوان‌هایی تشکیل می‌دهند که امام (ره) و شهدا را ندیدند و جنگ را از نزدیک درک نکردند؛ باید این خلأ به واسطه  تکیه‌گاه فکری و با تصویرسازی و فرهنگسازی از دوران دفاع مقدس برای نسل جوان به گونه‌ای تبیین شود که گویی در صحنه‌های رزم دوران دفاع مقدس حضور داشته‌اند.

انتهای پیام/ک

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه