logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان خبر داد؛

رفع تنش آبی در 310 روستای جنوب شرق کشور

رفع تنش آبی در 310 روستای جنوب شرق کشور
علیرضا قاسمی گفت: 38 کیلومتر خط انتقال آب برای 310 روستای دارای تنش آبی جنوب شرق کشور به بهره برداری آزمایشی رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، گلایه‌های ناشی از رنج بی آبی، خشکسالی و تشنگی مردمان سخت کوش سیستان و بلوچستان پایانی ندارد و این روزها بحران بی آبی با شیوع کرونا عرصه زندگی را بر مردم محروم این استان پهناور تنگ و تنگ تر و شرایط را بحرانی تر کرده است.

با توجه به این مهم طی ماه های اخیر گزارش های متعددی با عنوان "پروژه آبرسانی به روستاهای هیرمند؛ نا امید از تدبیرها"، "2662 روستای سیستان و بلوچستان؛ فاقد سامانه آبرسانی" و "تاخت و تاز بی آبی در روستاهای سیستان" و عناوین دیگر در این پایگاه خبری منتشر شد تا بتوانیم صدای مردم را به گوش مسئولان امر برسانیم.

معضلی که روستاییان به ویژه اهالی شهرستان هیرمند از نبود قطره ای آب گلایه داشتند و  اعلام کردند که مسئولان آب و فاضلاب شهرستان کوتاهی می کنند و به هیچ عنوان پاسخگوی مردم نیستند.

در پی پیگیری های خبرنگار ما اعلام شد که پروژه خط آبرسانی به روستاهای هیرمند به طول 38 کیلومتر و قطر 700 میلی متر به پایان رسیده و در حال حاضر مراحل تست نهایی، ضدعفونی و شست و شوی خط در دست اقدام است و ظرف چند روز وارد مدار بهره برداری می شود، اما همچنان مردم از پابرجا بودن این مشکل گلایه مند هستند.

آبرسانی به روستاها در اولویت آبفا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
, آبرسانی به روستاها در اولویت آبفا,
 
,
علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در این باره به خبرنگار ما گفت: یکی از اقدام های فوری که در چند ماه اخیر پس از یکپارچه‌ سازی شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی در اولویت قرار گرفت، آب‌رسانی به روستاهای استان است.
,


وی با توجه به این که بخش قابل توجهی از جمعیت سیستان و بلوچستان را روستانشینان تشکیل می دهند، خدمت رسانی در روستاها از اولویت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: جهت رفع مشکل کمبود و تأمین آب شهر هیرمند، قرقری، شندول و ۳۱۰ روستای دارای تنش با جمعیت ۵۰ هزار نفر، خط دوم سامانه آبرسانی حد فاصل زهک تا هیرمند به طول ۳۸ کیلومتر اجرا شده و به صورت آزمایشی به بهره برداری رسیده است.

قاسمی با بیان این که شرکت آب و فاضلاب استان جهت محرومیت زدایی و رفع مشکل کم آبی با همه توان آمده خدمت رسانی است، افزود: برای رفع مشکلات آب شرب روستایی به ‌صورت اساسی و بلندمدت نیازمند اعتبارات لازم و همکاری سایر دستگاه‌ها هستیم تا با همدلی و تفاهم بتوانیم این خدمات را در روستاهای محروم نیازمند آب، در استان گسترش دهیم.

مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت: نصب الکتروپمپ کمکی جهت افزایش ظرفیت تأمین آب از شبکه شهری به خطوط روستایی در روستای صفدر میربیک به میزان ۳۰ لیتردرثانیه و الکتروپمپ شناور در مخزن محمدآباد به منظور تقویت فشار و افزایش ظرفیت تأمین آب روستاهای منطقه هامون در مجموع به میزات ۱۰۰ لیتر درثانیه از دیگر اقدام هایی است که برای رفع مشکل کم آبی روستاهای شمال استان انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین آبرسانی سیار جهت رفع مشکل کمبود آب روستاییان در حال انجام است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه