logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران عنوان کرد

احیای امر به معروف و نهی از منکر با بهره‌گیری از ظرفیت مردمی/مطالبه‌گری را فراموش نکنیم

احیای امر به معروف و نهی از منکر با بهره‌گیری از ظرفیت مردمی/مطالبه‌گری را فراموش نکنیم
مهرداد محمدی با اشاره به اینکه از ظرفیت نخبگان برای ارائه آموزش‌ها و فرهنگ‌سازی در جامعه استفاده می‌شود، گفت: باید از ظرفیت مردمی برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استفاده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مهرداد محمدی عصر امروز در جمع خبرنگاران در آستانه ماه محرم و هفته امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه مطالبه گری از مأموریت‌های اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر است اظهار کرد: این موضوع باید بین مردم ترویج شود.

وی رویکرد جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر علاوه بر مسئله حجاب به موضوعات محیط‌ زیست،اقتصاد، مبارزه با فساد و علم و فناوری است، ادامه داد: حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در دستور کار ستاد قرار دارد.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با تبیین برنامه‌ها و رویکردهای این ستاد خاطرنشان کرد: رسالت اصلی ستاد امر به معروف فرهنگ و آموزش امر به معروف و نهی از منکر و حمایت از آمران به معروف و ناهیان ازمنکر است که مجلس نیز قانون آن را تصویب کرد.
 
محمدی نهضت حسینی، مطالبه گری و فرهنگ‌سازی را شعار هفته امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرد و افزود: فعال شدن تشکل‌های مردمی و نظارت همگانی انتظار این ستاد برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
 
وی گفت: سامانه امین ایجاد شد تا آحاد ملت با ورود به این سامانه از آموزش‌های عمومی امربه‌معروف و نهی از منکر بهره‌مند شوند و در کنار ستاد قرار بگیرند.
 
این مسئول با اشاره به اینکه از ظرفیت نخبگان برای ارائه آموزش‌ها و فرهنگ‌سازی در جامعه استفاده می‌شود ادامه داد: باید از ظرفیت مردمی برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استفاده شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان اینکه از 31 مرداد هفته امر به معروف و نهی ازمنکر آغاز می‌شود اظهار کرد: تشکل‌های مردمی، نظارت همگانی، سلامت اداری، مبارزه با فساد اداری، مسئولیت اجتماعی، نظارت بر حاکمیت، امربه معروف و نهی از منکر مطالبه گری، امربه معروف و نهی از منکر رسالت رسانه، امر به معروف و نهی از منکر، فرهنگ سازی، امربه معروف و نهی از منکر و جهاد عناوین روز شمار هفته امربه معروف ونهی از منکر است.

محمدی گفت: با توجه به شیوع کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال حاضر یکی از مهم‌ترین معروف‌ها در سطح جامعه تلقی می‌شود که باید موردتوجه همگان باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه