logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در گفت‌وگو با دانا مطرح شد؛

فرهادیان: وضعیت المپین‌ها بد نیست/ ساعی و عسگری حواسشان به بچه‌ها هست

فرهادیان: وضعیت المپین‌ها بد نیست/ ساعی و عسگری حواسشان به بچه‌ها هست
مدیر سازمان تیم‌های ملی تکواندو در گفت‌وگو با دانا بیان کرد: وضعیت المپین‌ها نسبتا مطلوب است و امیدواریم اردوهای تیم ملی بزودی آغاز شود.
[

آرش فرهادیان، مدیر سازمان تیم‌های ملی تکواندو در گفتگو خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا درباره این روزهای ورزشکاران این رشته و گیرکردن تکواندو در محاق کرونا اظهار داشت: طبق قانون ستاد مبارزه با کرونا و همین‌طور دستورالعمل‌های وزارت ورزش و کمتیه ملی المپیک اجازه تمرینات اردویی به رشته‌های پُربرخورد داده نشده و برای همین ورزشکاران ما بصورت انفرادی مشغول تمریناتشان هستند. البته که امیدواریم بزودی تصمیمات جدیدی گرفته شود تا حداقل بتوانیم المپین‌های تکواندو را به اردو بیاوریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فرهادیان در خصوص وضعیت آرمین هادی پور و میرهاشم حسینی دو المپیکی ایران برای 2020 توکیو گفت: خوشبختانه بچه‌ها خودشان بصورت انفرادی تمرین می‌کنند و بعضی روزها هم به باشگاه‌های نزدیک خانه‌شان می‌روند. ضمن اینکه هادی ساعی و فریبرز عسگری هم وضعیت آرمین و هاشم را رصد می‌کنند و طراحی تمرینات بچه‌ها را برعهده دارند.

,

اما یکی از مشکلات اصلی برای تکواندوکاران بخصوص اوزان سبک کنترل وزن آنهاست. فرهادیان در این خصوص توضیح داد: نمی‌گویم بچه‌ها اضافه وزن ندارند؛ چون تمرین پرفشار اردویی ندارند و مدتهاست به تنهایی تمرین می‌کنند. اما اوضاع نسبتا مطلوبی دارند و قطعا با شروع مجدد اردوهای ملی با گذشت زمان به وزن دلخواه و قانونی می‌رسند.

,

اما در بخش بانوان نیز فدراسیون این فرصت را دارد تا با حضور در مسابقات کسب سهمیه، دو المپین بانو جواز حضور در توکیو 2020 را بدست آورند. فرهادیان در این مورد توضیح داد: سرکار خانم کمرانی به دقت وضعیت ملی‌پوشان را زیر نظر دارند و به عنوان مثال مهلا مومن‌زاده یکی از شانس‌های اصلی ما برای کسب سهمیه است. تکواندوکاری که از رده‌های پایه وارد فضای این رشته شد و حالا در عین جوانی یکی از شانس‌های ما برای حضور در توکیوست. البته که هروقت زمان شروع مسابقات انتخابی مشخص شود ما هم می‌توانیم برای آمادگی و حضور در آن، اردوهای ملی را درنظر بگیریم.

,

مدیر سازمان تیم‌های ملی تکواندو در پایان گفت: با اینکه در این مدت از بچه‌ها دور بودیم اما حقوق و مزایای ملی‌پوشان را پرداخت کرده‌ایم تا آنها با خیال راحت‌تری مشغول تمریناتشان باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه