اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

سردار ظهیری:

خودسوزی یک مرد پس از شکایت همسرش باعث سوختگی شدید مأمور پلیس شد

خودسوزی یک مرد پس از شکایت همسرش باعث سوختگی شدید مأمور پلیس شد
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از اقدام انسان‌دوستانه مأمور کلانتری قلهک خبر داد که برای جلوگیری از خودسوزی متشاکی، اقدام به نجات وی کرده اما دچار سوختگی شدید شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز گذشته یکی از مأموران کلانتری قلهک برای اجرای ابلاغ قضائی و حکم خلع ید به همراه نماینده دادستان و دادورز به آدرس مشخص در خیابان شریعتی، خیابان یخچال مراجعه کرد.

آدرس فوق خانه‌ای متعلق به یک خانم بود اما همسرش در آنجا ساکن بود و شاکی طبق قانون حکم خلع ید را از مراجع قضائی گرفته بودند.

هنگامی که مأمور پلیس به همراه نماینده دادستان به آدرس مذکور مراجعه کردند همسر شاکی موضوع را پذیرفت و سپس نماینده قانونی دادگستری، مشغول تنظیم صورت‌جلسه شد.

در این حین همسرشاکی پس از ورود به آشپزخانه، با برداشتن یک قوطی وایتکس حاوی تینر، محتویات را روی خود ریخت و با روشن کردن کبریت قصد آتش زدن خودش را داشت اما مأمور کلانتری با حواس‌جمعی، کبریت روشن را از دست وی گرفت و این شخص را به راهرو برد تا از خطرات احتمالی جلوگیری کند.

در ادامه فردی که روی خودش تینر ریخته بود، عنوان کرد که در حال سوختن است که بلافاصله مأمور کلانتری وارد آشپزخانه شده و با پرکردن یک پارچ آب، قصد داشت آب را روی صورت مرد ریخته و از شدت سوزش صورتش کم کند غافل از اینکه این مرد در جیبش فندک داشت و با روشن کردن فندک خود را آتش زد.

مأمور جان برکف پلیس، حین مواجه شدن با این صحنه، پارچ آب را روی مرد ریخت، مجدداً او را بغل کرده و از پله‌ها پایین آورد تا وارد حیاط کرده و از سوختن بیشتر آن جلوگیری کند غافل از اینکه لباس خودش هم آغشته به تینر شده و وی نیز سوخت.

در ادامه همسایگان, نماینده دادستانی و پسر 22 ساله این مرد که در محل حضور داشتند، با مشاهده این صحنه بلافاصله شیلنگ‌ آب را باز کرده و روی این دو نفر ریختند.

با حضور عوامل اورژانس و آتش‌نشانی در نهایت این دو نفر به بیمارستان منتقل شدند که همسر شاکی به علت شدت جراحات وارده جان باخت.

سردار کیوان ظهیری؛ رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: ستوان‌دوم پرویز کرمپور؛ مأمور جان برکف  کلانتری قلهک نیز بر اثر این حادثه دچار سوختگی شدید 60 درصد از نوع درجه سه از ناحیه صورت, سینه، دست  و سایر قسمتهای بدن شده و در حال حاضر در I.C.U بیمارستان بستری است.

وی تصریح کرد: مأمور کلانتری قلهک  برای نجات جان متشاکی  این اقدام انسان‌دوستانه را انجام داد و خود  نیز  دچار سوختگی شد.

منبع: تسنیم
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه