logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مهلت 10 روزه انصارالله یمن به رییس جمهور

مهلت 10 روزه انصارالله یمن به رییس جمهور
انصارالله 10 روز به رئیس جمهور یمن برای تشکیل دولت جدید مهلت دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، بنابراین گزارش انصارالله هشدار داده در صورتی که کابینه جدید تا 10 روز دیگر تشکیل نشود و فعالیت خود را آغاز نکند، شورای نجات ملی تشکیل خواهد شد. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
یمن در دو ماه گذشته صحنه اعتراضات و تظاهرات‌های مسالمت‌آمیز مردمی بود. سرانجام در ۲۱ سبتامبر، دولت یمن پس از چند هفته اعتراضات مردمی و کشته شدن چندین نفر از معترضان مقابل مقر نخست‌وزیری، از موضع خود عقب‌نشست و به خواسته مخالفان تن داد. دولت یمن در این روز سرانجام توافق صلحی با معترضان به رهبری جنبش انصارالله امضا کرد که بر اساس آن می‌بایست نخست‌وزیر برکنار می‌شد و دولت جدید با همکاری معارضان تشکیل روی کار می‌آمد. سرانجام عبد ربه هادی منصور رئیس جمهور یمن  خالد بحاح، وزیر نفت پیشین این کشور  را رسما مامور تشکیل کابینه دولت وحدت ملی کرد.

براین اساس 6 وزارتخانه به جریان انصار الله، 9 وزارتخانه به حزب کنگره ملی و به مجموعه احزاب لقا مشترک و حزب جنبش جنوب هم هرکدام 6 وزارت خانه رسید ولی رهبر انصار الله اعلام که کرد که رهبر انصارالله یمن با بیان اینکه اهداف انقلاب اخیر در یمن، بازگرداندن ما در دولت جدید شرکت نخواهیم کرد و سهم ما به جنوبی‌ها خواهد رسید.

در این میان علی رغم توافق برای تشکیل دولت هنوز این دولت کار خود را به دلیل کارشکنی برخی طرف‌ها و ناامنی‌هایی که القاعده ایجاد کرده این روند با تاخیر مواجه شده است. 

 
,
,
,
,
,
,
,
 
,
منبع: فارس
,
 
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه