به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حامد میرهدایتی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز با بیان اینکه امسال سومین سالی است که پویش مشق احسان انجام می شود، اظهار کرد: سال اول با 100 هزار بسته، سال دوم با 250 هزار بسته توزیع شد و امسال پیش بینی می کنیم از 500 هزار تا یک میلیون بسته ای توزیع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
مدیر ستاد تأمین پویش مشق احسان استان اصفهان گفت: اصفهان تاکنون 100 هزار بسته در گام اول آماده می کنیم، این بسته ها که شامل دفتر ها 100، 50 و 40 برگ، جامدادی و یک کیف می شود که از اقلام با کیفیت لوازم التحریر است.
,
وی افزود: این اقلام کاملا ایرانی است و اقلام را به اکثر تولیدکنندگان لوازم التحریر ایرانی سفارش دادیم تا کمکی به کارگاه و شرکت هایی که به دلیل شرایط اقتصادی، وضعیت خوبی ندارد، کرده باشیم.
,
میرهدایتی ارزشی ریالی بسته ها از 130 تا 250 هزار تومان است و با یاری خدا و کمک خیران و مردم گام های بعدی را با 100 هزار بسته دیگر بر می داریم.
,
وی اضافه کرد: سال های گذشته این بسته ها در تهران تهیه و توزیع کشوری می شد اما امسال در 5 استان انجام می شود.
,
مدیر ستاد تأمین پویش مشق احسان استان اصفهان در پایان گفت: برای مشارکت های مردمی *430*15# داریم و مردم می توانیم و خیران عزیز می توانند با مراجعه به سایت مشق احسان این لوازم را سفارش دهند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه