logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری:

اعتبارات چهارمحال و بختیاری 11 درصد افزایش داشته است

اعتبارات چهارمحال و بختیاری 11 درصد افزایش داشته است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: استان چهارمحال و بختیاری محروم نیست بلکه کمتر توسعه یافته است چرا که این استان دارای ظرفیت و پتانسیل های بیشماری است که از آن کمتر استفاده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ علی شهریارپور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان چهارمحال و بختیاری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: محرومیت در پتانسیل ها ، ظرفیت ها و توانمندی های یک استان متجلی می شود.

وی با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت های بالایی در بخش های مختلف دارد تصریح کرد: این استان از نظر برخورداری، ظرفیت و پتانسیل امکان رشد و توسعه را دارد پس نمی توان گفت این استان محروم است.

شهریارپور بیان داشت: مجموع اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی استان در سال جاری 1437 میلیارد تومان در مقایسه سال قبل رشد 13/99 درصد برخوردار است.

وی به بررسی اعتبارات ابلاغی به استان پرداخت و گفت:  اعتبارات هزینه ای استان در سال جاری 273 میلیاردتومان  بوده که از افزایش 11 درصد نسبت به سال قبل برخوردار است.

شهریارپور افزود: اعتبارات تملک سرمایه ایی و دارایی، 27 درصد مالیات و ارزش افزوده 1146 میلیارد تومان بوده که در مقایسه سال گذشته 15/67 درصد نشان می دهد.

وی خاطرنشان کرد: سهم استان از کل تملک دارایی سرمایه های کشور 1/84 درصد در مقایسه با سهم سال گذشته افزایش داشته است.

شهریار پور اظهار کرد: مقایسه درصد افزایش اعتبارات استان در سال 99 نسبت به سال قبل در مجموع اعتبارات اعم از هزینه ای و سرمایه ای نرخ رشد استان 13/95 است و این در حالی است که متوسط استان های کشور 9/29 درصد است.

وی با اشاره به اینکه  در کل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه ای رشد داشته است بیان داشت: رشد استان 15/67 درصد و رشد متوسط 8/91 درصد است.

شهریارپور یادآور شد: این استان با رقم اعتباری 3437 میلیارد تومان که شامل اعتبارات استانی و ملی است بین استان های کشور رتبه 24 را دارد که در مقایسه با استان‌های هم طراز خود جایگاه مطلوبی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


 
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه