logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضویت 2 نفر از فدراسیون گلف ایران در کمیته مینی گلف جهانی

عضویت 2 نفر از فدراسیون گلف ایران در کمیته مینی گلف جهانی
دفتر امور بین الملل وزارت ورزش و جوانان به نقل از حمید عزیزی رئیس فدراسیون گلف از انتخاب دو نفر از اعضای این فدراسیون در کمیته مینی گلف جهانی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دفتر امور بین الملل وزارت ورزش و جوانان روز دوشنبه اعلام کرد فدراسیون گلف کشورمان طی مکاتبه ای خبر از کسب دو کرسی بین المللی توسط دو تن از اعضای آن فدراسیون آقایان مهرداد جمشیدی به عنوان "عضو کمیته توسعه ی گلف جهانی" و مجتبی صفی پور به عنوان "عضو کمیته ورزش برای همه" در فدراسیون جهانی مینی گلف خبر داده است. در احکام صادره از سوی فدراسیون جهانی بر ضرورت حمایت کلیدی از برنامه های اعضای جدید جهت توسعه ورزش مینی گلف در کشورهای خود و ارائه نظرات و برنامه ریزی در جهت ارتقای جایگاه ورزش مینی گلف در سطح قاره ای تاکید گردیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اعضای فدراسیون جهانی بوده و اقدامات ارزنده ای را در جهت بسط و گسترش رشته نجات غریق و غواصی در منطقه غرب آسیا ایفا نموده است. همچنین این فدراسیون در راستای نیل به اهداف دیپلماسی ورزشی و با توجه به کسب عناوین و موفقیت های متعدد در عرصه های بین المللی، همواره از جایگاه ویژه ای در فدراسیون جهانی و آسیایی برخوردار بوده است.
,
 
,
فرشید طهماسبی مدیر کل امور بین الملل وزارت ورزش و دبیر کمیته حمایت ازتوسعه ارتباطات بین المللی و جایگاه نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی ورزش با اعلام این مطلب که فدراسیون گلف ایران دارای ظرفیت های بالایی برای توسعه دیپلماسی ورزشی و عمومی کشور است، این اتفاق را به فدراسیون گلف و جامعه ورزش کشور تبریک گفته و اظهار امیدواری کرده است در راستای اجرای دقیق دستورالعمل کمیته مذکور بتوان با برنامه ریزی دقیق، اقدامات ارزشمندی را در جهت احراز حداکثری کرسی های مهم بین المللی و نیل به اهداف وزارت ورزش و جوانان در عرصه سیاست خارجی محقق نمود.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه