logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دادستان کرمانشاه:

تاکنون تخلف مشهودی در انتخابات نداشته ایم

تاکنون تخلف مشهودی در انتخابات نداشته ایم
شهرام کرمی, دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: در انتخابات مجلس تا کنون تخلف مشهودی نداشتیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرام کرمی در بازدید سرزده از چند حوزه رای گیری مرحله دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر کرمانشاه بااشاره به استقبال خوب مردم از این مرحله از انتخابات، اظهار کرد: خوشبختانه روند انتخابات در کرمانشاه بخوبی پیش می رود و شاهد انتخاباتی آرام هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تصریح کرد: تاکنون هیچگونه گزارشی مبنی بر وقوع تخلف از شعب اخذ رای در کرمانشاه و اسلام آباد غرب گزارش نشده است.

,

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه اضافه کرد: همچنین در بازدیدی که از روند برگزاری انتخابات داشتیم، پروتکل های بهداشتی از سوی مجریان برگزاری انتخابات کاملا رعایت می شود.

,

وی در ادامه اعلام کرد: از آنجایی که در این مرحله از انتخابات تنها بین دو کاندیدا رقابت وجود دارد، لذا دارای حساسیتی بالا بوده و این احتمال وجود دارد که هواداران هر دو کاندیدا دست به رفتار هایی هیجانی بزنند از جمله پخش کردن شایعاتی مبنی براینکه پیروز انتخابات هستند.

,

کرمی ادامه داد: در این راستا به کاندیداها و هوادارانشان تذکر می دهیم از پخش کردن چنین شایعاتی پرهیز کنند و منتظر اعلام نتیجه قطعی اراء اخذ شده از سوی ستاد انتخابات استان باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه