logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

اعلام نتایج انتخابات در کرمانشاه و اسلام آباد غرب

اعلام نتایج انتخابات در کرمانشاه و اسلام آباد غرب
حسین خوش اقبال, رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه نتایج مرحله دوم انتخابات در حوزه های انتخابیه کرمانشاه و اسلام آباد غرب و دالاهو را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، "حسین خوش اقبال" اظهار داشت: در حوز انتخابیه کرمانشاه آقای "ابراهیم عزیزی" با کسب 21 هزار و نهصد و شصت و شش رای از مجموع 46هزار و سیصد و پنجاه و سه رای ماخوذه منتخب مردم حوزه انتخابیه کرمانشاه گردید.

وی همچنین گفت: در حوزه اسلام اباد غرب و دالاهو نیز آقای "مجتبی بخشی پور" با کسب 31 هزار و بیست و دو رای از مجموع 57 هزار و سیصد و پنج رای ماخوذه به عنوان منتخب مردم به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

 روز دوم اسفند ۱۳۹۸ با آرای ۶۶۱ هزار نفر از مردم استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه، تکلیف ۶ کرسی از هشت کرسی نمایندگی استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مشخص شد اما رقابت در ۲ حوزه و بر سر ۲ صندلی دیگر به مرحله دوم کشید که با اعلام نتایج مرحله دوم ابراهیم عزیزی و مجتبی بخشی پور نیز به عنوان نمایندگان هفتم و هشتم استان به مجلس راه یافتند.

بر این اساس عبدالرضا مصری، محمد رشیدی و ابراهیم عزیزی از حوزه انتخابیه کرمانشاه، مجتبی بخشی پور از حوزه انتخابیه اسلام آباد غرب و دالاهو،آرش زره‌تن لهونی از حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی، علی رضایی از حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین، سیدجواد حسینی کیا از سنقروکلیایی و شهریار حیدری از حوزه انتخابیه قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب هشت نماینده استان در مجلس شورای اسلامی و اعضای مجمع را تشکیل می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه