logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

سخنگوی وزارت بهداشت:

خدمات کرونایی برای اتباع خارجی رایگان است

خدمات کرونایی برای اتباع خارجی رایگان است
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق ابلاغ وزیر بهداشت، همه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده به جمعیت اتباع و مهاجران خارجی برای مراقبت کووید ۱۹ به صورت رایگان ارائه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیما سادات لاری افزود: اعتقاد جمهوری اسلامی ایران به ایجاد سلامتی پایدار در کشور باعث شده که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به اتباع غیرایرانی مانند هموطنان ایرانی و برابر باشد و دید والای مسئولان نظام به ارزش‌های انسانی، دینی و کرامت انسان‌ها باعث تداوم خدمات رسانی به این جمعیت است.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت ایجاد سلامت پایدار در کشور، اتباع غیرایرانی نیز مانند جمعیت اتباع ایرانی تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی کووید ۱۹ قرار گرفته و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کووید۱۹ به آنان در ایران رایگان است.

لاری افزود: در این زمینه، دو شیفت پرسنل بهداشتی و درمانی در مهمانشهرها و پایگاه‌های ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمان به پناهندگان و اتباع غیر ایرانی از اسفند ۹۸ مستقر شده است. همچنین غربالگری افراد با خطر بالای ابتلا و ثبت اطلاعات آنها انجام می‌شود. در این زمینه نشست‌های کارشناسی و فنی با سازمان‌های مسئول در زمینه غربالگری کووید ۱۹ در جمعیت پناهندگان و مهاجران غیر ایرانی برگزار شده و دستورالعمل مراقبت و مدیریت کووید ۱۹ در مهمانشهرها و اتباع غیر ایرانی ادغام با جمعیت‌های ایرانی تدوین شده است.

وی گفت: تلاش‌ها برای جلب حمایت سازمان‌های کمک کننده بین المللی جهت تامین نیازهای بهداشتی این جمعیت از اسفند ۹۸ انجام شده است. همچنین نظارت کامل بر عملکرد مدیریت مهمانشهرها و شورای مهمانشهر در رابطه با حفظ شرایط بهداشتی انجام می‌شود. فرآیند نمونه گیری در مهمانشهرها تسهیل شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: جمهوری اسلامی ایران به دلیل برخورداری از موقعیت خاص جغرافیایی در چهار دهه گذشته پذیرای خیل عظیم مهاجران و پناهندگان از کشورهای دیگر و به خصوص از کشور افغانستان است. بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور، حدود یک میلیون پناهنده در کشور ما ساکن هستند که فقط حدود ۴ درصد از این افراد در مهمان‌شهرهای رسمی وزارت کشور ساکن شده و ۹۶ درصد پناهنده دیگر بر خلاف سایر کشورهای میزبان جمعیت پناهنده به صورت ادغام با جمعیت ایرانی و در مناطق شهری و روستایی ساکن شده‌اند. طبق تخمین‌های آماری در حدود ۲ تا ۲.۵ میلیون مهاجر غیرمجاز هم در کشور ساکن هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,


لاری افزود: با توجه به وضعیت بهداشتی و درمانی جمعیت پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران، نیازهای بهداشتی این جمعیت از ابتدای ورود در اولویت کاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران بوده و همیشه در جهت ارتقای شاخص بهداشتی در این جمعیت برنامه ریزی می‌شود.

 انتهای پیام/ا

,
,
,
,

منبع:ایرنا
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه