logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس خبر داد؛

تأمین اعتبار 6 میلیاردی برای اجرای محور خواف به تربت‌حیدریه

تأمین اعتبار 6 میلیاردی برای اجرای محور خواف به تربت‌حیدریه
احمدپور گفت: بیش از 6 میلیارد اعتبار مورد نیاز جهت اجرای قطعه دوم و دهم محور خواف، رشتخوار به تربت حیدریه توسط شرکت های معدنی به حساب پیمانکار طرح واریز و نیم دیگر اعتبار مورد نیاز آغاز اجرای این طرح توسط وزارت راه تامین خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام اکبر احمدپور نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شواری اسلامی، در گفت‌وگو با صبح توس؛ گفت: با پیگیری‌های مجدانه و تماس‌های مکرر ۳ ماهه با مسئولان وزارت راه و معادن( ایمیدور) بالاخره پیگیری‌ها در رابطه با مشکل و دغدغه چندساله مردم در بحث جاده پرخطر خواف، رشتخوار به تربت‌حیدریه به نتیجه رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, : , .,


وی در ادامه با اشاره به عملیاتی شدن تعهدات معادن، در رابطه با تأمین نیمی از اعتبارات اجرای این طرح، گفت: بیش از 6 میلیارد تومان اعتبار موردنیاز جهت اجرای قطعه دوم و دهم محور خواف، رشتخوار به تربت‌حیدریه توسط شرکت‌های معدنی تأمین و هم‌اکنون به‌حساب پیمانکار این طرح واریزشده و نیم دیگر اعتبار موردنیاز آغاز اجرای این طرح توسط وزارت راه تأمین خواهد شد.

احمدپور همچنین از آغاز طرح عملیاتی اجرای باند دوم محور خواف، رشتخوار طی چند روز آینده خبر داد و افزود: امیدواریم با پیگیری‌های مجدانه شاهد اجرای تمام قطعات این محور در آینده نزدیک باشیم.

رسیدگی به مشکلات مسیر جاده‌ای خواف، رشتخوار، تربت‌حیدریه چندین سال است، که خواسته و تقاضای مردم شهرستان‌های خواف و رشتخوار است، عبور روزانه بیش از 1000 خودروی سنگین باری، عرض کم مسیر، و قدیمی بودن وضعیت آسفالت این محور ازجمله مشکلات چندساله مردم د راین منطقه است.

رشتخوار با بیش از 68 هزار نفر جمعیت در 220 کیلومتری مشهد مقدس و شهرستان خواف با 130 هزار نفر جمعیت در 285 کیلومتری مشهد مقدس واقع‌شده است.

انتهای پیام/

,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه