logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نایب رئیس بانوان فدراسیون دوومیدانی:

بادسنج بود منتهی از حرکت دوم!/ به نسل جدید بانوان دووومیدانی امیدواریم

بادسنج بود منتهی از حرکت دوم!/ به نسل جدید بانوان دووومیدانی امیدواریم
نایب رئیس بانوان فدراسیون دوومیدانی گفت: رکوردهای دختران در مسابقات اخیر دوومیدانی قابل توجه و تقدیر بود.
[

 پریسا بهزادی در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا اظهار داشت: خوشبختانه ما اولین فدراسیونی بودیم که پس از فدراسیون فوتبال موفق به از سرگیری رقابتهایمان در دوران کرونا شدیم. ضمن اینکه در دو مسابقه اخیر جایزه بزرگ و هفته اول لیگ نتایج امیدوارکننده‌ای در قسمت بانوان رقم خورد که جای تقدیر و توجه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بهزادی در این مورد توضیح داد: هفت، هشت رکورد ملی و باشگاهی شکسته شد که واقعا ما را به نسل جدید بانوان دوومیدانی امیدوار کرده است. یکی از رکوردهای پیشین که شکسته شد مربوط به چندین سال قبل از انقلاب می‌شد که ریحانه مبینی موفق شد رکورد مرحومه توران شادپور را بشکند.
,
 
,
نایب رئیس بانوان فدراسیون دوومیدانی در مورد شائبه‌ پیش‌آمده در خصوص نبود دستگاه بادسنج برای ثبت قانونی این رکورد تصریح کرد: در حرکت اول بادسنج نبود و اتفاقا رکوردی شکسته نشد. در ادامه ما متوجه نبود دستگاه بادسنج شدیم و سریعا با کمک مسئول فوتوفینیش دستگاه را در جایگاه مخصوصش قرار دادیم که اتفاقا در همان لحظه سرعت قانونی 03/1 کیلومتر بر ساعت نشان داده شد و در ادامه هم رکورد زده شد.
,
 
,
بهزادی در ادامه به وضعیت تمرینی برخی ورزشکاران دختر که مدعی شده‌اند شرایط امنی ندارند اشاره کرد و اظهار داشت: البته این نبود امنیت را هنوز کسی به من گزارش نداده است. اما ورزشکاری مانند زهرا عرب رستمی که در ورامین تمرین می‌کند بیش از هر چیزی این فرصت را دارد تا در زمینی مختص پرتاب چکش تمرین کند. بسیاری از ورزشکاران ما زمینی به طول ۵۰، ۶۰ متر ندارند تا بتوانند تمرینات پرتابی خود را انجام دهند. در خصوص ناامنی هم معمولاً بچه‌ها بصورت دسته‌جمعی تمرین می‌کنند و البته باید امنیت‌شان تامین شود.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه