logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس جمعیت هلال احمر ایرانشهر خبر داد؛

اجرای سومین مرحله طرح ملی نذر آب در روستای محروم سیستان و بلوچستان/ تیم‌های پزشکی قم و گیلان به یاری محرومان جنوب شرق شتافتند

اجرای سومین مرحله طرح ملی نذر آب در روستای محروم سیستان و بلوچستان/ تیم‌های پزشکی قم و گیلان به یاری محرومان جنوب شرق شتافتند
محمد رضا کرد گفت: کاروان سلامت جمعیت هلال احمر استان های قم و گیلان به منظور اجرای طرح نذر آب ۳ در روستاهای محروم شهرستان ایرانشهر در جهت ارائه خدمات پزشکی رایگان اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا کرد، رئیس جمعیت هلال احمر ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، بیان کرد: کاروان سلامت، نذر آب ۳ از استان های قم و گیلان طی سه روز گذشته وارد شهرستان شدند و در دو روز گذشته در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابتر، این منطقه به ویزیت و توزیع رایگان دارو در بین مردم اقدام کردند.

وی در تکمیل مطلب فوق، افزود: تیم پزشکی متخصص و فوق تخصص جمعیت هلال احمر استان های قم، گیلان در قالب اجرای طرح ملی نذر آب ۳ حضور دارند که شامل دندانپزشک، پزشکان متخصص و فوق تخصص های رشته های مختلف می باشند.

رئیس جمعیت هلال احمر ایرانشهر ادامه داد: این کاروان که به مدت ۴ روز در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابتر مستقر می باشند و در تخصص های مامایی، دندانپزشکی، داخلی، آنکولوژی، اطفال، زنان و ریه بیماران بی بضاعت را به صورت رایگان ویزیت می کنند.

وی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این قبیل طرح ها در مناطق کمتر توسعه یافته، عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم در مدت ۴ روز در جهت ارتقاء شاخص های سلامت مردم روستایی گام های موثری برداریم.

کرد در ادامه، تصریح کرد: اجرای طرح سلامت نذر آب ۳، تا روز جمعه ۲۸ شهریور در روستای ابتر ادامه دارد و در دو شیفت صبح و عصر پزشکان متخصص و فوق تخصص متعدد به صورت رایگان به ویزیت بیماران کم توان و بی بضاعت می پردازند.

گفتنی است؛ روز گذشته ابوذر کوثری، معاون استاندار و فرماندار ویژه ایرانشهر از محل اجرا طرح نذر آب ۳ در مرکز جامع سلامت روستا ابتر این شهرستان سرکشی و بازدید به عمل آورد و در طی بازدید انجام شده با اهداء شاخه گل و عرض خسته نباشید از زحمات پزشکان تشکر کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه