اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

بازیکنانم با جان و غیرت بازی کردند

گل محمدی: می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم/ به برخی از بازیکنان استراحت دادیم

گل محمدی: می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم/ به برخی از بازیکنان استراحت دادیم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنانمان مقابل التعاون با جان، دل و غیرت بازی کردند و از آنها تشکر می کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی گل محمدی در نشست خبری بعد از پیروزی یک بر صفر برابر التعاون اظهار داشت: این برد را به هواداران مان تقدیم می کنیم. به بازیکنانم هم برای تلاش مضاعفی که به خاطر کسب سه امتیاز داشتند، تبریک می گویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: بازیکنانمان با جان، دل و غیرت بازی کردند و از آنها تشکر می کنم. در مجموع بازی خوبی انجام دادیم. در کار دفاعی توانستیم فضا را از حریف بگیریم و هیچ موقعیتی به التعاون ندادیم. در کار هجومی هم زمانی که صاحب توپ بودیم و هم در انتقال توپ و ضدحمله ها خوب ظاهر شدیم.

,

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: هرچند می توانستیم با گل های بیشتری بازی را ببریم ولی به هر صورت برای کسب این سه امتیاز خیلی خوشحال هستیم. هنوز صعودمان قطعی نشده و دیدارهای مهم دیگری را پیش رو داریم که باید روی آنها تمرکز کنیم تا بازی های خوبی را انجام بدهیم.

,

گل محمدی درباره دلیل غیبت احمد نوراللهی در بازی با التعاون گفت: بازی ها خیلی فشرده است و سعی کردیم به برخی بازیکنان استراحت بدهیم. نیمکت نشینی نوراللهی هم به همین خاطر بود. تورنمنت سختی با شرایط خاصی را پشت سر می گذاریم و باید هر سه روز یک بار بازی کنیم. این موضوع کار را برای بازیکنان و کادر فنی سخت کرده است. باید تا جایی که می شود به بازیکنان استراحت بیشتری بدهیم.

,

وی درباره غیبت مهدی بن عطیه در بازی الدحیل مقابل پرسپولیس توضیح داد: شکی نیست بازیکن خوب و تاثیرگذاری در تیمش است اما تمام تمرکزمان روی تیم بزرگ الدحیل است که بازیکنان زیاد خوبی دارد. به کلیت تیم حریف فکر می کنیم؛ نه به اینکه بن عطیه مقابل مقابل پرسپولیس قرار نمی گیرد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه