logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان خبر داد؛

شناسایی یکی از شهدای گمنام آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

شناسایی یکی از شهدای گمنام آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
سلطانعلی میر از شناسایی و تشخیص هویت یکی از شهدای گمنام گرانقدر آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: شهید  آرمیده در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تاریخ 20 فروردین 66 به درجه رفیع شهادت نائل شد که پس از سالها به آغوش پدر و مادر عزیزش باز خواهد گشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,


وی ادامه داد: شهید هراچ هاکوپیان از هم میهنان ارامنه اصفهانی که در عملیات کربلای ۹ که با هدف آزادسازی منطقه  ایرانی باباهادی در شمال شرقی قصرشیرین صورت گرفت، خونش با خون شهیدان هم میهنش در آمیخت و نمونه ای از ایثاری استثنایی را آفرید و آسمانی شد.


میر اضافه کرد: شهید عالی مقام هراچ هاکوپیان از ۲۵ فروردین ۹۲ مصادف با شهادت حضرت زهرای مرضیه (س) میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بوده که مزار این شهید بزرگوار و همرزم گمنامش میعادگاه عاشقان و دل شکستگان و متوسلین به شهدا بوده که هر روز صبحشان را با ذکر فاتحه بر مزارشان آغاز می کردند.

وی با بیان این که پس از قریب به یک دهه میزبانی از شهید هراچ هاکوپیان با غم و اندوه باید با این شهید بزرگوار خداحافظی کنیم، افزود: شهید هراچ هاکوپیان از دلیرمردان لشکر ۸۱ زرهی ارتش ولایی و مقتدر جمهوری اسلامی ایران واقع در باختران کرمانشاه بودند.

انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه