logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و عشایر آموزش کشور:

برگزاری کلاس‌های حضوری دانش آموزان عشایر دور از کرونا

برگزاری کلاس‌های حضوری دانش آموزان عشایر دور از کرونا
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و عشایر آموزش کشور گفت:در حال حاضر ۲۰۰هزار دانش آموز روستایی و عشایر در ۲۷استان کشور ساکن هستند که به دلیل جمعیت کم آنها ناچار به برگزاری حضوری کلاس ها هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا سیفی، مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و عشایر آموزش کشور در خصوص آئین بازگشایی مدارس روستایی و عشایر در سال تحصیلی و در سایه کرونا در این مناطق گفت: با توجه به اینکه دانش آموزان روستایی و عشایر در ۲۷ استان مختلف کشور ساکن هستند و جمعیت آنها به ۲۰۰ هزار دانش آموز می رسد ۹۰ درصد کلاس ها حضوری برگزار می شود چراکه متاسفانه و یا خوشبختانه محرومیت به کمک آنها آمده است و این دانش آموزان از کرونا دور هستند.

وی افزود: به دلیل پراکندگی دانش آموزان عشایر و روستایی بسیاری از کلاس های ما با جمعیت ۱۰ نفر برگزار می شود و به جز مدارس شبانه که دستورالعمل های متفاوت خود را دارد باقی کلاس ها با جمعیت های کم و حتی با بعضاً با یک دانش آموز برگزار می شوند.

سیفی با اشاره به اینکه ۵/‏۳ میلیون دانش آموز محروم در میان دانش آموزان روستایی و عشایر داریم اظهار کرد: در حال حاضر ۵/‏۳ میلیون دانش آموز محروم داریم که علی رغم بهره مندی از اینترنت وسیله مناسب مانند تلفن همراه، تلویزیون و… برای استفاده از کلاس های مجازی را ندارند که در این خصوص از طریق فراهم کردن بستر سازی واگذاری و یا خریداری تبلت برای این دانش آموزان در صدد رفع محرومیت آنها هستیم.

مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی عنوان کرد: متاسفانه دانش آموزان روستایی و عشایر با توجه به محرومیت هایی که دارند چاره‌ای به جز برقراری کلاس های حضوری برای بهره مندی از تحصیل را ندارند و باید در راستای رفع محرومیت از این دانش آموزان باشیم.

وی در ادامه در خصوص رفع مشکلات دانش آموزان دو زبانه برای بهره مندی از تحصیل این چنین گفت: در راستای رفع مشکلات دانش آموزان دوزبانه برای تحصیل طبق ماده ۷ اساسنامه دانش آموزان روستایی و عشایر و با توجه به وضعیت اقتصادی آنها دستور العمل صادر شده است که قبل از ورود به دبستان در دوره های پیش دبستانی زبان فارسی را آموزش ببینند. گفتنی است؛ این دوره برای دانش آموزان روستایی و عشایر الزامی و رایگان است.

سیفی با اشاره به رعایت شیوه نامه ها و دستور العمل های پروتکل های بهداشتی در کلاس های حضوری دانش آموزان روستایی و عشایر اظهار کرد: شیوه نامه های آموزش غیر حضوری در سایه کرونا و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای بهره مندی دانش آموزان روستایی و عشایر فراهم شده است طبق این شیوه نامه ها بسته های آموزشی برای معلمان داوطلب ارسال شده است تا با حضور در مناطق صعب العبور این درس نامه ها در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

وی همچنین در خصوص محتوای این درس نامه ها گفت: درس نامه های آموزشی برای دانش آموزان روستایی و عشایر به این طریق است که دانش آموزان گام به گام آموزش می گیرند و توضیحات هر کدام از مباحث کتاب درسی در این درس نامه ها به زبان ساده و با مثال های روان آموزشی آورده شده است، همچنین در ابتدای این درس نامه ها راهنمایی برای اولیا داریم. امید داریم دانش آموزان روستایی و عشایری که در مناطق صعب العبور ساکن هستند با بهره مندی از این درس نامه ها از تحصیل جا نمانند و اشکالاتشان رفع شود.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ا

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه