اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

هشدار هواشناسی؛

کاهش ۴ تا ۷ درجه‌ای دما در برخی استان‌ها

کاهش ۴ تا ۷ درجه‌ای دما در برخی استان‌ها
سازمان هواشناسی با صدور هشداری از نفوذ سامانه بارشی به هفت استان کشور و بارندگی گاهی رگبار و رعد و برق و کاهش دما حدود ۴ تا ۷ درجه سلسیوس و مواج شدن دریا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس هشدار سازمان هواشناسی، یکشنبه (۶ مهر) بارندگی گاهی همراه با رگبار و رعد و برق گاهی توأم با تندبادهای لحظه‌ای و کاهش دما به طور متوسط حدود ۴ تا ۷ درجه سلسیوس در استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود.

تداوم این شرایط جوی تا روز دوشنبه (۷ مهر) در ارتفاعات گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، شرق تهران بویژه در ارتفاعات و شمال سمنان دور از انتظار نخواهد بود.

در چنین شرایطی آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب رودخانه‌ها پیش‌بینی می‌شود. از این رو احتیاط در تردد جاده‌ای و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها، کنترل و بازگشایی آبروها، اتخاذ تمهیدات لازم برای جمع آوری محصولات کشاورزی دپو شده همچنین برای فعالیت‌های کوهنوردی توصیه می‌شود.

بر اساس این گزارش، زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد رنگ صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ا


 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه