اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

غیبت کمیته ملی المپیک در مجمع فدراسیون فوتبال برطرف شد

سعیدی: در حوزه فوتبال موضع نظارتی و حمایتی داریم، نه مداخله‌ای/ اساسنامه بیاید، مجمع برگزار می شود

سعیدی: در حوزه فوتبال موضع نظارتی و حمایتی داریم، نه مداخله‌ای/ اساسنامه بیاید، مجمع برگزار می شود
دبیرکل کمیته ملی المپیک از اضافه شدن این کمیته به اعضای مجمع فدراسیون فوتبال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیکاووس سعیدی درباره حمایت‌های کمیته ملی المپیک از المپین‌های کشورمان اظهار داشت: بر اساس اعلام رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، المپیک توکیو تحت هر شرایطی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی برگزار می‌شود. این موضوع برای همه 52 نفری که در 11 رشته سهمیه گرفتند، بارقه امید است و امیدوارم در مسابقاتی که اوایل سال آینده برگزار می‌شود، سایر سهمیه‌ها را هم کسب کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در مورد پرداختی‌های کمیته ملی المپیک به فدراسیون‌های المپیکی گفت: مرحله دوم حقوق ورزشکاران و کادر فنی فدراسیون‌هایی که سهمیه گرفته‌اند، به حساب فدراسیون‌ها واریز شد. همچنین پرداخت حقوق چهار ماهه سوم به 14 نفری که از بورسیه المپیک استفاده کرده‌ بودند، انجام شده است.

,

دبیرکل کمیته ملی المپیک که با برنامه «تهران ورزشی» گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد: بخش دیگری از بودجه مصوب فدراسیون‌ها با دستور صالحی امیری، به حساب 46 فدراسیون ورزشی واریز شد و پرداختی ما به 75 درصد رسیده است. نقطه مطلوب ما پرداخت صد درصدی است و ما به هدف‌مان نزدیک شدیم. امیدوارم صد درصد بودجه فدراسیون‌ها را پیش از موعد پرداخت کنیم تا کارگشا باشد.

,

سعیدی درخصوص پیشنهاد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به نامه‌نگاری کمیته ملی المپیک با فیفا برای تسریع در تأیید اساسنامه فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: نسبت به همه فدراسیون‌ها موضع نظارتی و حمایتی داریم و مداخله‌ای در امور داخلی فدراسیون‌ها نمی‌کنیم. اساسنامه، عالی‌ترین مرجع فنی هر فدراسیون است. تاکنون چند پیش‌نویس تهیه شده و فدراسیون آن را به فیفا ارسال کرده است. ما نظرات خود را منعکس کردیم که لحاظ شده است. یکی از آنها، عدم حضور کمیته ملی المپیک در مجمع فدراسیون بود که این موضوع اصلاح و این ایراد رفع شده است.

,

وی با بیان اینکه اساسنامه همه فدراسیون‌ها باید به تأیید فدراسیون جهانی فوتبال برسد و باید منتظر پاسخ فیفا باشیم، گفت: اساسنامه باید بیاید تا بر اساس آن، مجمع فدراسیون فوتبال را برگزار کنیم. ما کارمان را انجام می‌دهیم و فدراسیون هم پیگیری‌های خودش را خواهد داشت تا این مشکل هر چه زودتر برطرف شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه