اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار زنجان خبر داد؛

جلوگیری از ورود مردم به آرامستان در زنجان/ قیمت مصوب ماسک 1300 تومان تعیین شد

جلوگیری از ورود مردم به آرامستان در زنجان/ قیمت مصوب ماسک 1300 تومان تعیین شد
عسگری فرماندار زنجان از توزیع ماسک در مدارس در بین دانش آموزان به قیمت یک هزار تومان گفت: قیمت مصوب ماسک در استان زنجان 1300 تومان تعیین شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به محدودیت‌هایی که تا امروز داشتیم همچنان پابرجاست و تصمیمی مبنی بر افزایش محدودیت‌ها در زنجان نداریم اظهار کرد: اصناف فعال در استان زنجان باید موارد و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و قطعا با متخلفین حوزه بهداشت برخورد قانونی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: سیستم نظارتی افزایش یافته و بی‌تفاوتی مردم موجب افزایش نگرانی‌ها شده و اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند قطعا مشکلی نخواهیم داشت.

فرماندار زنجان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها توسط اتاق اصناف و مرکز بهداشت زنجان بر فعالیت اصناف افزایش یافته است ابراز کرد: بازرسان هشدارهای رعایت موارد بهداشتی را می‌دهند و با کسانی که موارد بهداشتی را رعایت نکنند برخورد خواهد شد.

وی با تاکید براینکه امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از طرف مردم و اصناف فعال در زنجان نیازی به اعمال محدودیت‌ها نداشته باشیم بیان کرد: در حوزه آرامستان تصمیم برجلوگیری از ورود مردم به آرامستان گرفته شده است.

عسگری با اشاره به اینکه بازدیدی که از آرامستان زنجان داشتم شاهد برگزاری مراسمات در آرامستان بودیم خاطرنشان کرد: آرامستان به یکی از کانون‌های تهدید شیوع بیماری کرونا تبدیل شده است.

وی ابراز کرد: مراسمات تدفین در آرامستان با حضور افراد محدود و درجه یک آن هم با رعایت کامل موارد بهداشتی انجام می‌شود.

فرماندار زنجان خاطرنشان کرد: مردم زنجان همکاری خوبی با مراکز بهداشت و کنترل شیوع بیماری کرونا داشتند و انتظار ما این است که بعد از این نیز همکاری بسیار شایسته‌ای داشته باشند.

وی در مورد نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس زنجان افزود: شرایط مدارس خوب است و مشکلاتی را در مدارس داشتیم که بخشی از آنها با ورود خیرین برطرف شده است.

عسگری خاطرنشان کرد: ماسک‌های طبی مورد نیاز برای دانش آموزان با قیمت یک هزار تومان خریداری شده و مدارس به خانواده‌ دانش آموزان جهت تامین ماسک اطلاع خواهند داد.

وی با تاکید براینکه قیمت مصوب ماسک برای مردم نیز یک هزار و 300 تومان اعلام شده است گفت: اگر داروخانه‌ای قیمت مصوب را رعایت نکند برخورد قانونی انجام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه