logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزارت بهداشت:

سال ۱۴۲۰ جمعیت سالمندان ایران دو برابر می‌‌شود

سال ۱۴۲۰ جمعیت سالمندان ایران دو برابر می‌‌شود
رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت گفت: نزدیک به ۱۰ درصد جمعیت ایران، سالمندان هستند؛ بررسی‌‌ها نشان می‌‌دهد که در سال ۱۴۲۰ دو برابر شدن جمعیت سالمندان را تجربه خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محسن شتی با اشاره به سرشماری سال 1395 گفت: نزدیک به 10 درصد جمعیت ایران، سالمندان (افراد بالای 60 سال) هستند. در سال 1355 پنج درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌‌داند و در طول 40 سال گذشته، نسبت جمعیت دو برابر شده است.

وی افزود: بررسی‌‌ها نشان می‌‌دهد که در سال 1420 دو برابر شدن جمعیت سالمندان را تجربه خواهیم کرد. یعنی جمعیت سالمندان به 20 درصد می‌‌رسد و این دوبرابر شدن، در سال‌‌های پس از 1420 در مدت‌‌زمان کوتاه‌‌تری اتفاق خواهد افتاد.

وی ادامه داد: این در حالی است که در کشورهای پیشرفته دنیا که منابع بیشتری از ما دارند دو برابر شدن جمعیت سالمندی در طول 100 سال اتفاق افتاده است. این امر نشان می‌‌دهد که ما فرصت چندانی نداریم و الان نیز در خصوص مراقبت‌‌های سالمندان وضعیت مطلوبی نداریم.

شتی با بیان این‌‌که امید به زندگی افزایش یافته است، گفت: باید سالمندی سالم و فعال در جامعه اتفاق بیفتد. این اتفاق نمی‌‌افتد مگر اینکه از بدو تولد تا سالمندی بتوانیم سبک زندگی سالمی داشته باشیم. آن‌‌چه باید اتفاق بیفتد مراقبت‌‌های بهداشتی و سبک زندگی سالم است.

وی با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت در زمینه سالمندی، نسبت به اجرایی شدن برنامه‌‌های عملیاتی مربوط به سبد ملی سالمندان در کشور اظهار امیدواری کرد.

رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت افزود: برنامه‌‌ها در حوزه سلامت سالمندی در 6 بعد مختلف کار شده است؛ مراقبت‌‌های بهداشتی و درمانی مورد نیاز و خدمات در منزل برای سالمندان در حال بومی‌‌سازی و طراحی است. همچنین به دنبال آن هستیم تا با برگزاری دوره‌‌های حین خدمت، نیروهای انسانی توانمندی را برای ارائه خدمت به سالمندان تربیت کنیم و محتواهایی برای آموزش سالمندان و خانواده‌‌هایشان در زمینه فعالیت بدنی، تغذیه و سلامت روان در حال تدوین است.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: تسنیم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه