logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:

آیا ورود یک بیمار کرونایی به مترو، همه مسافرین را مبتلا می‌کند؟

آیا ورود یک بیمار کرونایی به مترو، همه مسافرین را مبتلا می‌کند؟
معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حواشی‌ای که پیرامون سیستم تهویه و سیستم حمل و نقل عمومی مطرح شده، توضیحاتی را ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اواسط اردیبهشت بود که محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، پیش شرط کنترل ویروس کرونا در تهران را تعطیلی حمل و نقل عمومی عنوان کرده و افزوده بود:«سیستم تهویه قطار مترو متمرکز است؛ یعنی هوای داخل واگن‌ها را گردش می‌دهد و اگر یک فرد بیمار یا ناقل در قطار باشد ویروس پخش می‌شود.»

محسن فرهادی در گفت‌وگو با میزان در واکنش به اظهارنظر چندماه گذشته محسن هاشمی و خبرهایی که پیرامون ابتلای چند راهبر به کرونا بر اثر انتقال ویروس توسط تهویه مترو، منتشر شده بود، گفت: این گونه نیست و ما این مسئله را بازرسی کردیم و نامه‌نگاری‌هایی با مترو انجام دادیم و سیستم تهویه مترو و حتی ایستگاه‌های آن را مورد بررسی قرار دادیم.

وی گفت: اوایل شیوع این اپیدمی در کشور نواقصی در ایستگاه‌های مترو وجود داشت و خوشبختانه مسئولین مترو بخش عمده ای از آن را رفع کردند و بخش دیگر آن در حال برطرف شدن است.

معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تکذیب متمرکز بودن تهویه مترو، افزود: هر واگن مترو سیستم تهویه جداگانه‌ای دارد و اینکه گفته می‌شود سیستم تهویه مترو متمرکز است و هوا، در میان واگن‌ها در جریان است، حرف درست و دقیقی نیست.

این مقام وزارت بهداشت با تکذیب برخی از اظهارنظرها که ورود یک فرد مبتلا به کرونا به یکی از واگن‌های مترو را مساوی آلوده شدن هوای تمامی واگن‌های مترو دانسته بودند، عنوان کرد: در بازدید و بررسی‌هایی که از مترو صورت گرفت، صحت این موضوع تایید نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ا
منبع: فارس

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه