logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرعامل آبفا سیستان و بلوچستان خبر داد؛

آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به 7300 ساحل نشین سیستان و بلوچستان/ شاخص بهره‌مندی "دشتیاری" از آب سالم 21 درصد ارتقا پیدا می‌کند

آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به 7300 ساحل نشین سیستان و بلوچستان/ شاخص بهره‌مندی "دشتیاری" از آب سالم 21 درصد ارتقا پیدا می‌کند
قاسمی گفت: عملیات اجرایی طرح آب‌رسانی به هفت هزار و سیصد نفر از اهالی روستاهای نوار ساحلی دشتیاری آغاز شد که با اجرای این پروژه و آبرسانی به مجتمع 25 روستایی دلگان ها شاخص بهره مندی این شهرستان از آب سالم 21 درصد ارتقا پیدا می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در آیین آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهای دشتیاری که صبح امروز با حضور استاندار، نماینده مردم حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان انجام شد، بیان کرد: این طرح با هدف تأمین آب آشامیدنی سالم برای هفت هزار و سیصد نفر از مردم ساکن در مجتمع هفت روستایی بریس و پسابندر با اعتبار ۳۷.۱ میلیارد تومان اجرایی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,


وی ادامه داد: با شروع عملیات اجرایی این پروژه برای کلیه روستاهای نوار ساحلی شهرستان دشتیاری آبرسانی انجام می شود و شاخص بهره‌مندی از آب در این شهرستان ۱۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

قاسمی در خصوص تاسیسات اصلی طرح گفت: آب پروژه از طریق سایت آب‌ شیرین‌کن پساندر تأمین می شود و این طرح شامل ۱۳۶ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع است که ۲۵ کیلومتر از خط انتقال، از محل آب شیرین‌کن تا روستای بریس بر عهده‌ی نیروی دریایی ارتش قرار دارد.

وی افزود: در این طرح احداث پنج مخزن بتنی زمینی و ۲ مخزن هوایی به ترتیت با حجم هفت هزار متر مکعب و ۲۵۰ متر مکعب برنامه‌ریزی و سه ایستگاه پمپاژ با ظرفیت‌های متغیر پیش‌بینی شده است.

این مقام مسئول با اشاره به پروژه آبرسانی به مجتمع ۲۵ روستایی دلگان‌ها، ابراز امیدواری کرد: با سرعت بخشیدن به عملیات تکمیلی خطوط انتقال و شبکه‌‌ توزیع مجتمع دلگان‌ها تا پایان امسال هشت هزار و پانصد نفر از اهالی مجتمع از آب شرب بهره‌مند شوند که با اتمام این پروژه شاخص بهره‌مندی آب شهرستان ۱۱ درصد دیگر ارتقا پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه