به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن همتی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، در رابطه با اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی برای مقابله با کرونا و عدم تخصیص آن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: این اعتبار باید اختصاص یابد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی با بیان اینکه کادر درمان در این دوران کرونایی در خط مقدم قرار دارند، افزود: کادر درمان و پزشکی در دوران کرونایی زحمات زیادی را متحمل شده اند و باید در اولویت باشد.
نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، در مورد وضعیت نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی با تاکید بر اینکه همه ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی هستیم، گفت: به نظرم نظارت در این زمینه مقداری ضعیف است که باید افزایش یابد.
وی تصریح کرد: سلامتی از اهمیت برخوردار است و اقتصاد و درآمدزایی نیز برای مردم و اصناف مهم بوده و دولت با اقدامات مقتضی تمهیداتی برای این زمینه بیاندیشد تا هم سلامت آسیب نبییند و هم اصناف درآمد داشته باشند.
همتی با اشاره به اینکه در شرایط خطیری قرار داریم، ابراز داشت: خطر کرونا جدی است و مردم باید شرایط را درک کرده و اولویت همه مردم و مسئولان نیز رعایت فاصله گذاریها و پروتکل های بهداشتی باشد.
انتهای پیام/
وی با بیان اینکه کادر درمان در این دوران کرونایی در خط مقدم قرار دارند، افزود: کادر درمان و پزشکی در دوران کرونایی زحمات زیادی را متحمل شده اند و باید در اولویت باشد.
,نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، در مورد وضعیت نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی با تاکید بر اینکه همه ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی هستیم، گفت: به نظرم نظارت در این زمینه مقداری ضعیف است که باید افزایش یابد.
,وی تصریح کرد: سلامتی از اهمیت برخوردار است و اقتصاد و درآمدزایی نیز برای مردم و اصناف مهم بوده و دولت با اقدامات مقتضی تمهیداتی برای این زمینه بیاندیشد تا هم سلامت آسیب نبییند و هم اصناف درآمد داشته باشند.
,همتی با اشاره به اینکه در شرایط خطیری قرار داریم، ابراز داشت: خطر کرونا جدی است و مردم باید شرایط را درک کرده و اولویت همه مردم و مسئولان نیز رعایت فاصله گذاریها و پروتکل های بهداشتی باشد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه