logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

گزارش سفر رئیس مجلس به سیستان و بلوچستان؛

بازدید رئیس مجلس از بیت مقام معظم رهبری در ایرانشهر/ قالیباف: راه اندازی بخش بافندگی بافت بلوچ مورد توجه دولت و مجلس است

بازدید رئیس مجلس از بیت مقام معظم رهبری در ایرانشهر/ قالیباف: راه اندازی بخش بافندگی بافت بلوچ مورد توجه دولت و مجلس است
محمد باقر قالیباف گفت: راه اندازی بخش بافندگی بافت بلوچ مورد توجه دولت و مجلس است و با هم افزایی تصمیم هایی برای تحقق این مهم گرفته می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نظارت میدانی خود در سیستان و بلوچستان، در ایرانشهر حضور یافت و  با حضور در کارخانۀ بافت بلوچ که با پیگیری رهبر معظم انقلاب راه‌اندازی شده است، از نزدیک در جریان روند راه‌اندازی این کارخانه به عنوان یکی از دستاوردهای اصیل و بومی منطقه قرار گرفت و بی‌واسطه با کارگران گفت و گو کرد و در جریان مسائل کاری آنان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

رئیس مجلس در بازدید از این کارخانه گفت: سیستان و بلوچستان در اولویت بازدیدهای ما گرفت تا برای برای جبران عقب ماندگی هایی که در شاخص های مختلف از جمله آموزش و پرورش، دانشگاهی، سلامت، صنعت و حمل و نقل وجود دارد و توسعه این شاخص ها اقدام هایی انجام شود.

وی ادامه داد: این استان ظرفیت های زیادی بسیار بالایی دارد و مورد توجه ویژه برنامه ریزی های کلان کشور، از سواحل مکران گرفته تا مصوباتی که در حوزه مرکزی و تصمیم های استانی است.

این مقام مسئول بیان کرد: برای من جالب بود که کارخانه بافت بلوچ که مورد تاکید ویژه رهبر انقلاب بوده، با امکانات موجود راه اندازی شد، این کارخانه هم تکولوژی مناسبی است و هم امید را به شرق کشور هدیه داده است. 
 
,
,
,
,
,
,
,
, ,

وی با بیان این که مشکلات این کارخانه توسط صاحب نظران حوزه صنایع بررسی می شود، افزود: راه اندازی بخش بافندگی کارخانه بافت بلوچ در برنامه های دولت هم است که با هم افزایی هم کمک می کنیم که این حوزه راه بیفتد که هم در تولید و مصرف داخلی و هم صادرات تاثیرگذار است. 

قالیباف خاطرنشان کرد: برای سرمایه گذاری در این کارخانه فرصت فراهم است، اما در هر صورت توسط سرمایه گذاران یا از سوی دولت در این رابطه اقدام و در این باره در نشست جمع بندی سفر تصمیم گیری می شود.

بر اساس این گزارش، رئیس مجلس شورای اسلامی برنامه دومین سفر استانی خود را که به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت با بازدید از شهر فرودگاهی چابهار آغاز کرد، بازدید از مناطق حاشیه نشین چابهار، بیمارستان ایرانمهر، مدرسه شهید مطهری و مرز کوهک سراوان و گفت و گو با مردم از دیگر برنامه های در روز اول سفر به این استان بود.
 
,
,
,
,
,
,
,
, ,

قالیباف در ادامه سفر به ایرانشهر از بیت مقام معظم رهبری در این شهر بازدید کرد که این برنامه با بیان خاطراتی در خصوص روزهای حضور رهبر انقلاب در ایرانشهر همراه شد. ادامه نظارت میدانی رئیس مجلس در سیستان و بلوچستان در شهرستان های خاش، زابل و زاهدان انجام می شود.

انتهای پیام/ 
 
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه