اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان:

روح استکبارستیزی 13 آبان این رویداد مردمی را برای همیشه ماندگار کرده است

روح استکبارستیزی 13 آبان این رویداد مردمی را برای همیشه ماندگار کرده است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: روح استکبارستیزی 13 آبان این رویداد را برای هیمشه ماندگار کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری صبح الوند، حجت الاسلام سید حسن فاضلیان افزود: حرکت بزرگ ملت ایران در ۱۳ آبان ۵۸ برگرفته از نهضت بزرگ عاشورا بود و امام خمینی (ره) که پرچم دار نهضت انقلاب بود خود نیز دست آموخته مکتب عاشورا بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پایگاه خبری صبح الوند, ،,  حجت الاسلام سید حسن فاضلیان افزود: حرکت بزرگ ملت ایران در ۱۳ آبان ۵۸ برگرفته از نهضت بزرگ عاشورا بود و امام خمینی (ره) که پرچم دار نهضت انقلاب بود خود نیز دست آموخته مکتب عاشورا بود.,

به گفته وی امام خمینی (ره) از روزهای آغازین نهضت انقلاب فرمودند ما هیچ ترسی از ابرقدرتهای جهان نداریم و با استعانت از مکتب امام حسین(ع) در مقابل استکبار جهانی ایستادند.

,

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان با اشاره به همزمانی ۱۳ آبان امسال با عاشورای حسینی افزود: تقارن عاشورا با ۱۳ آبان را باید به فال نیک گرفت زیرا رهبر معظم انقلاب نیز مانند امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی ایران و واقعه ۱۳ آبان را تجلی دوباره آزادگی و شجاعت و روحیه انقلابی در میان ملت می داند.

,

وی با بیان اینکه در 13 آبان‌ ماه 57 حوادث بزرگ و سرنوشت‌ساز ملت در تاریخ جهان به ثبت رسیده است، اظهار داشت: این روز تبلور رشادت و فداکاری‌های دانش‌آموزان شهیدی است که جان خود را در راه اسلام و انقلاب فدا کردند.

,

فاضلیان تصریح کرد: هر ساله دانش آموزان و دانشجویان سراسر کشور با شرکت در راهپیمایی خشم و نفرت خود را بر سر استکبار جهانی فریاد می‌زنند.

,

وی 13 آبان را تجلی بصیرت و اراده مردم در مبارزه با استکبار جهانی خواند و از مردم قدرشناس و همیشه در صحنه خواست با حضور گسترده، پرشور و همراه با بصیرت خود در راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان یک‌بار دیگر روح استکبارستیزی خود را به رخ جهانیان بکشند.

,

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان ادامه داد: دولت حاکمه آمریکا که دستانش به خون میلیون ها مسلمان مظلوم در افغانستان، عراق، سوریه، میانمار و ... آلوده است و طی 35 سال گذشته در خط مقدم دشمنی با ملت ایران از هیچ توطئه ای علیه ای ملت سلحشور دریغ نکرده، در پیشگاه ملت ایران محکوم و مطرود است.

,

وی خاطر نشان کرد: رمز پیروزی و سرافرازی ملت ایران مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده طلبی‌های قدرتهای سلطه گر است.

,

فاضلیان در پایان با تأکید بر حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان، اظهار داشت: حضور دانش‌آموزان و دانشجویان در این راهپیمایی تأثیر دوچندانی در جامعه خواهد داشت چراکه دشمنان برای رسیدن به اهداف شوم خود آنان را نشانه رفته و آنان باید با حضور پرشور خود نشان دهند که دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه