logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه هرسین:

دق الباب کردن مساجد در پایان ماه صفر منبع روایی ندارد

دق الباب کردن مساجد در پایان ماه صفر منبع روایی ندارد
حجت الاسلام محمد حسین اجرایی, امام جمعه هرسین در خصوص اعمال آخر ماه صفر گفت: موضوعی که در سالهای اخیر رواج پیدا کرده و البته در برخی مردم هم رخنه پیدا کرده است بحث دق الباب کردن در پایان ماه صفر است که چنین چیزی اصلاً منبع روایی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد حسین اجرایی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصادنیوز، ضمن تسلیت ایام سوگواری وفات خاتم الانبیاء حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع)، با اشاره به اعمال پایان ماه صفر اظهار داشت: موضوعی که در سالهای اخیر رواج پیدا کرده و البته در برخی مردم هم رخنه پیدا کرده است بحث دق الباب کردن در پایان ماه صفر است که چنین چیزی اصلاً منبع روایی ندارد و در واقع خرافه ای است که به آداب و رسوم مربوط می شود.

امام جمعه هرسین افزود: در واقع اینها می خواهند با این کارها به پیامبر(ص) مژده پایان ماه صفر را بدهند و گاهی ماجرا به اینجا ختم نمی شود و مواردی هم اضافه شده که چه بسا این کارها زمینه بدعت باشد و لازم است که ائمه جماعات مردم را نسبت به این موضوع آگاه کنند که به زحمت انداختن مردم کار درستی نیست و در این زمینه هیچگونه اعمالی نداریم.

وی تصریح کرد: البته می شود نماز شکر خواند که توانسته ایم در این مدت زیارت ها و ادعیه هایی که در این ایام سفارش شده است را مطالعه کنیم و علمای عظام و مراجع تقلید و رهبر معظم انقلاب هم در این زمینه و در مورد استناد روایی آن فرموده اند که این موضوع استناد روایی ندارد هر چند که اصل دعا و طلب حاجت از خدای متعال عمل پسندیده ای است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصادنیوز,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه