logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون وزیر کشور اعلام کرد

تعیین تکلیف 4500 معدن غیرفعال در کشور/هزار و ٧١٨ واحد تولیدی در تملک بانک‌ها هستند

تعیین تکلیف 4500 معدن غیرفعال در کشور/هزار و ٧١٨ واحد تولیدی در تملک بانک‌ها هستند
بابک دین‌پرست از تعیین تکلیف چهار هزار و ٥٠٠ معدن غیرفعال خبر داد و گفت: طبق آمار وزارت صنعت و معدن و تجارت با بازگشت این واحدهای راکد ٨٨٨ هزار اشتغال ایجاد می شود که ١١١ هزار مورد آن اشتغال مستقیم خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بابک دین پرست صبح امروز در بازدید از شرکت رویش طبرستان آمل اظهار کرد: در این دوره از فعالیت دولت هفت دستور مستقیم از رییس جمهور مبنی بر خروج واحد های تولیدی از تملک بانک ها صادر شده است.

وی گفت: در حال حاضر یکهزار و ٧١٨ واحد تولیدی تحت تملک بانک ها قرار دارند که تاکید رییس جمهور خروج از تملک این بانک ها در اسرع وقت و بازگرداندن آنها به چرخه تولید است.

معاون اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور اظهار داشت: در جلسه ای که دیروز برگزار شد قرار شد تمامی واحدهایی که توانایی بازگشت به چرخه تولید را دارند مشکلاتشان احصا و به کارگروه رفع موانع تولید استان ها معرفی شوند.

وی با بیان اینکه تمام این واحدهای تولیدی تا انتهای سال تعیین تکلیف خواهند شد، افزود: بیشترین موانعی که وجود دارد قوانین تامین اجتماعی از جمله ماده ٣٧ آن است که متعلق به ٤٦ سال قبل است و طبق آن امکان واگذاری واحدهای تولیدی در تملک بانک ها، به افراد و یا خرید افراد متقاضی وجود ندارد.

دین پرست با بیان اینکه ستاد تسهیل در حال بررسی و رفع مشکل این قانون است، گفت: با برطرف شدن این مشکل و امکان واگذاری واحدها به افراد، مشکلات حدود ٤٠ درصد از واحدهای تولیدی احصا و به چرخه تولید باز می گردند.

وی افزود: طبق توافق انجام شده با روسای بانک ها قرار شد تملک واحدهای تولیدی به حداقل برسد و هیچ تملک بانکی منجر به تعطیلی واحد تولیدی نشود.

معاون اقتصادی وزیر کشور همچنین از تعیین تکلیف چهار هزار و ٥٠٠ معدن غیرفعال خبر داد و گفت: طبق آمار وزارت صنعت و معدن و تجارت با بازگشت این واحدهای راکد ٨٨٨ هزار اشتغال ایجاد می شود که ١١١ هزار مورد آن اشتغال مستقیم خواهد بود.

شرکت رویش طبرستان در زمینه تولید گیاهان زینتی  و صاردات انتریوم، رز و لیلیوم فعالیت دارد. از دیگر فعالیت های این شرکت ساخت و راه اندازی پروژه های گلخانه ای مدرن به روش هیدروپونیک (بدون خاک) است.    

افتتاح نخستین مرکز شبانه روزی رفع مشکلات تولید، برگزاری کارگروه اقتصاد مقاومتی، بررسی مسایل و مشکلات بخش اشتغال و کارگری و شرکت در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از دیگر برنامه های معاون وزیر کشور در سفر یک روزه اش به مازندران است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه