logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

میراسماعیلی: رای دادگاه عالی ورزش هر چه باشد بهتر از شرایط فعلی جودو است/ مخالفان چیزی برای ارائه نداشتند

میراسماعیلی: رای دادگاه عالی ورزش هر چه باشد بهتر از شرایط فعلی جودو است/ مخالفان چیزی برای ارائه نداشتند
رئیس فدراسیون جودو درباره رای دادگاه عالی ورزش درباره تعلیق این فدراسیون توضیحاتی را بیان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو در حاشیه پویش همت پهلوانانه و کمک به افراد آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا عنوان کرد: ما برای این کمک‌ها تلاش زیادی کرده ایم. امروز برای جامعه جودو روز با ارزشی است. ما هم مانند تمام مردم سعی کرده ایم که به خانواده‌های آسیب دیده کمک کنیم. ورزشکاران، مسئولان و وزارت ورزش و جوانان همه سعی کردن که همیشه در اینگونه مراسم‌ها حضور پیدا و کمک کنند. این نوع حرکت‌ها یاد آور جوانمردی و پهلوانی در ورزش ایران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

میراسماعیلی در ارتباط با آخرین خبر از پرونده فدراسیون جودو ایران در دادگاه عالی ورزش عنوان کرد: ما ۲۶ شهریور با یک هیئت کامل در دادگاه عالی ورزش حاضر شدیم. خدا را شکر وکلای ما دفاعیات خوبی در این پرونده کردند. در این جلسه رئیس فدراسیون جهانی حضور داشت. در حاشیه این دادگاه ما ۲۰ - ۳۰ دقیقه به رئیس فدراسیون جهانی مذاکره کردیم.

,

وی افزود: ما از مسئولان ورزش کشور از جمله سلطانی فر، علینژاد و صالحی امیری تشکر می‌کنیم که در این شرایط کنار ما بودند و برای این موضوع وقت گذاشتند. فکر می‌کنیم برای اولین بار بود که دیپلماسی ورزشی - سیاسی کشور به کمک ما آمد. امیدوارم رای و قضاوت داوران نسبت به دفاعیاتی که ما انجام دادیم عادلانه باشد. ما به این رای خوشبین هستیم و اطمینان داریم که رای هر چه باشد از شرایط فعلی ما بهتر خواهد بود.

,

میراسماعیلی در ارتباط با افرادی که علیه فدراسیون جودوی جمهوری اسلامی شهادت داده اند عنوان کرد: من به عنوان کسی که در دادگاه حضور داشته می‌گویم آن‌ها حرفی برای گفتن نداشتند. آن‌ها هیچ سند و مدرکی را ارائه نکردند. خدا را شکر هیئت اعزامی ما کاملا هماهنگ نسبت به صحبت‌هایی که آن‌ها کردند واکنش نشان داد. انتظار ما این بود که ایرانی علیه ایرانی نباشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه