logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرقت ۶ میلیاردی از شوهر برای مهاجرت به کانادا

سرقت ۶ میلیاردی از شوهر برای مهاجرت به کانادا
زن جوان در نقشه‌ای حساب شده ۶۶۰ سکه طلا از خانه پدر شوهرش سرقت کرد تا با فروش آن‌ها به کانادا مهاجرت کند، اما همدست افغانستانی‌اش پول‌ها را برداشت و فرار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دوم دی سال گذشته پرونده‌ای با موضوع سرقت ۶۶۰ قطعه سکه طلا از خانه‌ای در محدوده نیاوران به کلانتری ۱۲۳ رسید و پس‌از بررسی‌های اولیه برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


شاکی که مرد جوانی بود گفت من ۹۶۰ قطعه سکه تمام بهار آزادی داشتم که آن‌ها را در آپارتمان پدرم نگهداری می‌کردم تا اینکه دوم آذر ماه متوجه شدم ۶۶۰ قطعه از سکه‌ها سرقت شده است. در ادامه کارآگاهان با توجه به پایش صحنه سرقت و اینکه ساختمان دارای نگهبانی ۲۴ ساعته بود احتمال داخلی بودن سرقت را دادند که با دعوت از شاکی تحقیقات جامعی درباره تمامی افرادی که به خانه وی تردد داشته‌اند انجام شد.

سرهنگ کارآگاه «سیدعلی شریفی» رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران در تشریح این خبر اظهار داشت: هنگام رسیدگی به پرونده، نامه‌ای از سوی فردی ناشناس به داخل خانه پدر شاکی انداخته شد که در آن نوشته بود «بالاخره حق به حق دار رسید» این موضوع نشان از وقوع صد‌درصدی سرقت توسط یکی از بستگان و آشنایان شاکی داشت بنابراین تحقیقات از اعضای خانواده و بستگان شاکی ادامه یافت تا اینکه رد پای همسر شاکی در سرقت برای کارآگاهان محرز شد که با جمع‌بندی سرنخ‌های به دست آمده با هماهنگی مقام قضایی، زن جوان به نام لیلا به پلیس آگاهی دعوت شد و در بازجویی‌های پلیسی، لب به اعتراف گشود و به بزه انتسابی درخصوص سرقت سکه‌های همسرش در چندین مرحله از خانه پدرشوهرش اعتراف کرد.

لیلا در ادامه بازجویی اظهار داشت که رؤیای مهاجرت به کشور کانادا را در سر می‌پروراندم و برای تأمین هزینه‌ها تصمیم به سرقت طلا‌ها گرفتم و سکه‌ها را به صرافی‌ها و طلافروشی‌ها فروختم و از فروش آن‌ها مبلغ ۲۰ میلیارد ریال در حسابم دارم. لیلا در خصوص نامه‌ای که به منزل پدر شوهرش فرستاده بود، توضیح داد: برای اینکه تحقیقات پلیس را منحرف کنم پس‌از سرقت، نامه‌ای را به شخصی که تبعه افغانستان بود دادم تا به منزل پدر شوهرم بیندازد البته ۴۰ میلیارد ریال از وجوه نقد فروش سکه‌ها نیز در اختیار او است.

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی در پایان گفت: با مشخص شدن سارق و سرنوشت سکه‌های سرقتی پرونده متهم برای رسیدگی قضایی به شعبه ۱۰ دادسرای ناحیه یک تهران ارسال شد و تلاش کارآگاهان برای شناسایی و دستگیری متهم متواری تبعه افغانستان همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: ایران

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه